Dag 115 zaterdag 12/25/10

KERSTMIS !! Ik was al om 7u wakker, ben dan boven in de zetel gaan liggen, wachtend op de andere om wakker te worden zodat we cadeautjes konden openmaken. Om 8u15 werd Aris wakker en kwam met mij op de zetel liggen. We hebben dan nog gewacht tot 8u30 voor we iedereen wakker maakte. Teresa heeft meteen cinnemon broodjes gemaakt en dan was het tijd voor de cadeautjes ! Man Man Man, ik heb zoooooveeeeeel gekregen. Ik heb: een scrapbook, spulletjes voor mijn scrapbook, het spel Jenga, een haardroger, een handtas, een portefeuille, een film,  parfum (amor amor!!), Glee karaoke voor de Wii, een ketting van een dragonfly, veel snoep en chocolade … echt veel te veel, het was zoo geweldig !! na de cadeautjes hebben we ontbeten en gewoon wat kerstmuziek beluisterd. Daarna hebben we met al onze cadeaus gespeeld, ik heb 2 uur Glee karaoke gedaan, ik heb al 100% op sommige liedjes :p dan om 16u hebben een gezamenlijk avondmaal gegeten: ham met saus en puree. Super lekker. Daarna hebben we gewoon wat tv gezien en nog spelletjes gezien.

Dag 116 zondag 12/26/10

Vandaag naar de kerk gegaan, ik had een hele kerstmis verwacht, maar nee, werd niet echt veel over kerstmis gezegd. Dat vond ik toch een beetje vreemd aangezien het net kerstmis was geweest. Maar ja :D na de kerk zijn we naar huis gegaan, we hebben ons allemaal klaargemaakt, want we gingen naar een kerst familiefeest van Curt zijn familie. Nadat iedereen klaar was zijn we vertrokken. Ik kende niemand, wat minder plezant was. Daar heb ik gewoon wat euchre gespeeld met Curt, zijn neef en die zijn vrouw. Dat was wel leuk :p daarna gewoon wat rondgehangen, niets speciaals. Om 20u30 zijn we al naar huis gegaan, want Teresa wou Desperate Housewives zien :D haha, daarna gaan slapen.

Dag 117 maandag 12/27/10

Vandaag eens wat langer geslapen, tot 11u. Dan de hele benedenverdieping gekuist en de afwas. Daarna een douchke genomen en mij klaargemaakt. Om 14u heeft Teresa mij naar Chad gebracht, waar ik tot 20u ben gebleven. We hebben twee films gezien: The Little Fockers & The Ugly Truth. Daarna government gemaakt =( eenmaal terug thuis wat TV gezien en gaan slapen.

Dag 118 dinsdag 12/28/10

Om 8u opgestaan, want we gingen ochtend bowling doen, want dan is het maar 1 dollar :p om 9u het huis verlaten en Chad gaan oppikken, want die ging mee. Om 10u waren we in de bowling plek, we hebben twee spelletjes gespeeld. De kinderen hadden een aparte baan. En dan Curt, Teresa, Chad en ik op een aparte baan. Ik won het eerste spel en Chad het tweede :p de jeugd van tegenwoordig e.. xD om 13u waren we dan alweer thuis. We hebben Harry and the Henderson gezien en dan wat spelletjes gespeeld zoals jenga en guess who. ’s Avonds hebben we hamburgers gebakken en dan Chad naar huis gebracht. Ook al waren we vroeg wakker, het was een leuke dag =)

Dag 119 woensdag 12/29/10

Vandaag heb ik de zus van Curt ontmoet, en haar echtgenoot en twee kinderen. Ze wonen in Ohio, dus daarom had ik die nog nooit gezien. We hadden afgesproken in een pizza plaats dicht bij waar de ouders van Curt wonen en waar de zus verblijft. We hebben dan samen geluncht, en zijn dan naar een ski park gegaan. We zijn niet gaan skiën, maar gaan tuben. Ge hebt dan een tube (band), waar da ge in zit. Ge schuift aan, touwen trekken de tube naar boven terwijl ge der in zit. En dan eenmaal boven kiest ge de baan die ge wilt hebben en springt  ge in uwe tube en gade supersnel naar beneden op de sneeuw. In plaats van allemaal apart te gaan, maakte wij altijd een enorme ketting met ons allen samen. We gingen dan suuuuuuper snel, echt lachen! Na 4 uur was onze tijd op en moesten we naar huis =( jammer, want het was super leuk ! Thuis zijn we allemaal vroeg gaan slapen.

Dag 120 donderdag 12/30/10

Vandaag weer heel vroeg opgestaan. We zijn dan samen met Curt zijn zus en co naar de bowling plek gegaan. Maar alle banen waren bezet, dus zijn we maar naar Grand rapids gereden om de voorstelling van 10u te zien van Narnia. Dat was de derde film (denk ik) van Narnia. Het was ne goeie film, vol spanning en actie. Iedereen genoot ervan. Daarna zijn we naar een Mexicaans restaurant gegaan voor lunch. Daarna zijn we allen onze aparte weg gegaan. Teresa en Curt zijn dan gaan shoppen, terwijl ik babysitte. We hebben wat films gezien en dan gaan slapen.

Dag 121 vrijdag 12/31/10

Vandaag wat langer geslapen en dan naar Chad gegaan. We hebben een western film gezien (een zeer slechte, zo saai!) en daarna ons government project afgemaakt. Daarna ben ik naar huis gegaan en op de pc gegaan, want ik had een nieuwjaarsskype met mama, rudi, oma, bompa en Thibaut ! we hebben dan wat gepraat, en dan om 18u mijn tijd: Nieuwjaar !!! het was middernacht in België. Ze hebben dan de webcam naar het raam gericht zodat ik het vuurwerk kon volgen. Jammer genoeg heb ik niet alles kunnen zien, maar toch een paar stukjes. Na deze leuke start van het Belgische nieuwe jaar, heb ik mij klaargemaakt voor het Amerikaanse. Vrienden van Teresa en Curt kwamen over. We hebben dan de tv opgezet, waar ze times square toonde met de bal drop en verschillende artiesten die optreden. We hebben dan met die vrienden ‘minute to win it’ gespeeld. Meisjes tegen jongens. Of course, meisjes hebben gewonnen xD dan op tv kwam de countdown: 10 … 9 … 8 … 7 … 6 … 5 … 4 … 3 … 2 … 1 … HAPPY NEW YEAR !!!!! Ik heb een glaasje champagne gekregen (yes ! eindelijk alcohol!) en dan hebben we terug ons spel gespeeld. Om 1u ben ik gaan slapen =)

Dag 122 zaterdag 1/1/11

Vandaag, op de eerste dag van het nieuwe jaar, tot 11u30 geslapen. Daarna geholpen met opruimen. Om 12u30 was de zus van Curt bij ons, de mannen gingen naar een cafe voor een football match. De meisjes en Damon bleven thuis. We hebben de film ‘Crash’ gezien. Daarna hebben we ons allemaal klaargemaakt. Om 17u zijn we Chad gaan ophalen, en dan al de kinderen bij de ouders van Curt gedropt. We zijn dan naar een restaurant gegaan met andere familieleden van Curt zijn kant. We hebben eerst een uurtje in de bar gezeten, en vervolgens 3 uur in het restaurant. Ik heb zalm met puree gegeten :p super lekker ! Daarna terug naar Curt zijn ouders gegaan waar iedereen een kerstcadeautje kreeg. Ik heb 4 cinema tickets gekregen, sokken, chocolade, en oorverwarmers :p daarna zijn we Chad thuis gaan afzetten. En gaan slapen.

Dag 123 zondag 1/2/11

Vandaag niet naar de kerk geweest, want iedereen had zich overslapen. De hele dag zijn we thuis gebleven, we hebben een paar films gezien en ons mentaal voorbereid op school :p Niet echt zin in school, ik had een leuke vakantie. Maar ja, tzal wel moeten :D ik heb al mijn foto’s op de pc gesorteerd en een map gemaakt met foto’s die ik wil printen om in mijn scrapbook te plakken. Na een uur had ik ze eindelijk allemaal gesorteerd en op een usb stick om af te printen. Teresa en ik zijn dan naar de winkel gegaan om ze af te drukken. Het waren 98 foto’s, voor amper 10 dollar :p nu nog een dag vinden wanneer ik kan beginnen scrapbooken. ’s Avonds hebben we America’s funniest videos, extreme makeover home edition en Desperate housewives gezien :p leuke tv avond.

Dag 124 maandag 1/3/11

School, nooooooooooooooooooooooooooooo !!! Iedereen had zoveel te vertellen op school, zoveel dingen om naar te luisteren, zoveel avonturen :p de lessen waren saai en duurde veel te lang. We zijn een nieuw lied begonnen in Choir, een oud engels lied. Ik vind het best wel mooi, en we gaan het waarschijnlijk zonder begeleiding doen, dat maakt het zelfs nog cooler. Eenmaal thuis heb ik ‘When in Rome’ gezien met Teresa. Een grappige, romantische film :p ne echte chick film, maar het was leuk om te zien =) daarna met de kinderen in de sneeuw gespeeld, en in de slee gaan zitten, terwijl de hond u vooruit trekt :D als afsluiter van den dag, hebben we ‘lie to me’ gezien.

Dag 125 dinsdag 1/4/11

Op school gehoord dat er een softball team is, dus ik ben gaan praten met de coach. Die zei dat zolang ik de bal kan pakken zodat hij weet dat het veilig is om mij op ’t veld te zetten, zal hij mij in ’t team zetten om mij te helpen met mijn Amerikaanse ervaring :D Thuis kwam er een vriend van Braiden langs om te spelen. Teresa en ik zijn dan op straat gegaan om catch te spelen. Dat is dus met een soft ball naar elkaar gooien,, een goede manier om te oefenen =) Teresa speelde soft ball in high school en in de zomer nog steeds in een club, een goede trainer dus :D in de avond hebben we Family Feud gespeeld, een quiz spel. Teresa en ik tegen Curt en Braiden. Girls zijn gewonnen, zoals altijd :D

Dag 126 woensdag 1/5/11

Op school niets speciaals gebeurd. Thuis hebben we gewacht tot de kinderen er waren, en dan zijn Teresa en Curt gaan winkelen. Ik heb met de kinderen Jenga gespeeld en daarna hebben we tv gezien. We hebben twee scooby doo films gezien, en daarna op tv een ‘the middle’ gezien. Super grappig, het ging over exchange students :D daarna was het bedtijd voor de kinderen en heb ik andere komedie programma’s gezien. Toen Teresa thuis kwam was ze kwaad op haar zelf dat ze was vergeten dat woensdag comedy night op tv is :p ik heb dan elke programma helemaal uitgelegd wa er was gebeurd. Ze vond het nog steeds jammer dat ze het had gemist, maar ze was al wat blijer nu dat ze wist waarover het allemaal ging.

Dag 127 donderdag 1/6/11

Bah, dag begon slecht. Bus was te laat in de ochtend, dus moest ik wachten. En dan tijdens de busrit naar school gingen we redelijk snel, dan remt die ineens super hard, zijn we aan het slippen en dan … BOEM .. een hert overreden. We zijn dan aan de kant moeten stoppen zodat de busdriver kon gaan zien of er schade was en of het hert dood was. Na zo een harde knal, moest ik niet kijken om te weten dat het hert dood was. Arme Bambi =( dan eindelijk op school aangekomen, net op tijd voor de les begon. Tijdens Channel One, ben ik naar de soft ball meeting geweest om papieren enz te krijgen. Na school heb ik mij snel klaargemaakt, want Teresa en ik gingen naar een repetitie, want haar drama club treed op op ’t Ice festival zaterdag. Ze hadden mij gevraagd om een liedje te zingen. Ik heb gekozen voor de ‘Wizard and I’ van de musical ‘Wicked’. De repetitie duurde twee uur, en ging goed. Daarna zijn we nog wat boodschappen gaan doen en dan naar huis. Teresa is zenuwachtig voor het optreden :p

Dag 128 vrijdag 1/7/11

School was oke, niets speciaals =) na school ben ik met Chad naar huis gegaan. We hebben Government gemaakt en dan op xbox een race spel gespeeld. Daarna zijn we naar Wendy’s gegaan (fastfood), en vervolgens mij thuis afgezet. Curt was zich net een het klaarmaken om uit te gaan met Rob. Teresa bleef thuis. We hebben een film gezien ‘ going the distance ‘. Dat was een goede film, daarna gaan slapen.

Dag 129 zaterdag 1/8/11

Vandaag om 10u opgestaan. Meteen klaargemaakt, want we moesten naar het Ice Festival. Om 13u waren we daar, maar tegen dat we eindelijk een parkeerplaats hadden gevonden, was het al 13u30. Dan moesten we snel naar het podium wandelen, want we begonnen om 14u. Er was enorm veel volk en nieuwscamera’s. We hadden 17 acts, en ik was 15de. Teresa was 3des, dus moest al meteen op. Ze was zenuwachtig, maar deed het schitterend. Totaal geen reden waarom die zenuwachtig was, maar ja =) ik heb dan een tijdje moeten wachten, en dan was het eindelijk mijn beurt. Zoveel mensen die mij aanstaarde terwijl ik optrad, maar het applaus was enorm, dus deed me deugd :p daarna ben ik mijn nagels gaan laten doen, en vervolgens naar huis gegaan. Teresa en Curt zijn uitgegaan, ik heb met de kinderen een film avond gehouden. Ja ja , ik weet het, weeral films :p we hebben beauty and the beast gezien en dan een ninja film. Daarna heb ik ze naar bed gestuurd en heb ik paar afleveringen van het laatste seizoen van Lost gezien. Na al die jaren dat mama en ik verslaafd waren, is dit het allerlaatste seizoen. Daarna maar gaan slapen.

Dag 130 zondag 1/9/11

Vandaag om 9u met mama geskypet, en daarna klaargemaakt voor naar de kerk te gaan. Na de kerk zijn we in SubWay gaan eten. Thuis heb ik huiswerk gemaakt, terwijl iedereen iets anders deed. ’s Avonds, zoals elke zondag, America’s Funniest Videos, Extreme Make over home edition en als afsluiter van de dag: desperate housewives.

Dag 131 maandag 1/10/11

Vandaag een redelijk saaie dag. Niets speciaals op school, niets speciaals na school. Vanaf morgen heeft Chad zijn eigen auto en kunnen we na school in stad rondhangen. Dat zal wat leuker zijn. Én dan moet ik niet meer met de bus rijden. Ik heb geprobeerd een boek te lezen, maar ik had niet echt zin om te lezen. Jaja, saaie dag.

Dag 132 dinsdag 1/11/11

Op school weer een nieuw lied in Choir gekregen. Ik ben geen fan van dat lied. Ik vind het zelfs irritant om te zingen =( na school met Chad naar Meijers gegaan en gaan shoppen. We hebben supermarkt, dollar store en game store afgegaan. Daarna in Burger King gaan eten. Laat in de vaond thuis gekomen, en Family Feud gespeeld met Braiden.

Dag 133 woensdag 1/12/11

Tijdens Biologie hadden we ‘create a baby’ lab, we moesten met een muntstuk bepalen hoe ons kind eruit zag. Mijn partner was Courtney, en ik speelde de ‘papa’ :D haha. Als het kop was, dan was dat kenmerk dominant, als het munt was, was het recessief. Zo bepaalde we dan de neus, mond, oren, haar .. na alles te hebben ingevuld moesten we een tekening maken van onze baby, waar ge al de kenmerken op weergeeft. Maar door tijd gebrek gaan we dat morgen moeten doen :p na school gewoon in stad rondgehangen met Chad, uiteindelijk werd het ons te koud en ben ik naar huis gegaan. We hebben dan stoofvlees gegeten. En dan begon comedie night. Onze comedie night werd dan vervolgens onderbroken door Obama die een speech gaf over de schietpartij een paar dagen geleden. De speech duurde een uur. Teresa was super pist, nu dat ze eindelijk eens thuis was voor de comedie night, was er een speech. Na een uur te luisteren naar Obama, begonnen de programma’s opnieuw. Daarna gaan slapen.

Dag 134 donderdag 1/13/11

Vandaag de tekening van de baby gemaakt tijdens biologie. Heel eerlijk, mijn baby lijkt achterlijk. Ik heb mij niet gemoeid met het tekenen, want zoals iedereen weet ben ik er gene krak in. Ik heb de naam gekozen: Elena. Voor de rest van de dag niets speciaal. Thuis ook niets speciaal, gewoon tv gekeken.

Dag 135 vrijdag 1/14/11

Na school heeft Chad mij thuis gebracht en is dan gebleven. Hij heeft de computer gebruikt om een online klas te doen. Daarna is hij naar huis gegaan, want hij moest van auto wisselen. Eenmaal terug zijn we naar de cinema gegaan. We hebben ‘green hornet’ gezien. Actie comedie film, maar het was best oke. Niet mijn favoriete film, maar soit :p daarna thuis een programma gezien waar verschillende komieken kwamen optreden. Hilarisch !!

Dag 136 zaterdag 1/15/11

Ik had duidelijk slaap nodig, pas om 12u30 opgestaan :p dan snel een douche genomen, want Teresa en ik gingen naar de cinema. We hebben Country Strong gezien. Super goede film, totaal niet wat we hadden verwacht na de trailer te hebben gezien. Maar het was super. Thuis pizza gegeten en de film ‘Transsiberian’ gezien. Ik had niet verwacht dak em goe zou vinden, maar het was best wel oke :p

Dag 137 zondag 1/16/11

Vandaag om 9u met oma en bompa geskypet. Het is vandaag bompa zijn verjaardag! Happy B-day Bompa !!!!!!!! Na skype zijn we naar de kerk gegaan. Na de kerk zijn we naar iHops gegaan, een internationaal pannenkoekenhuis. Ik heb Belgische wafels gegeten :p daarna ben ik naar Beth haar verjaardagsfeest gegaan. We hebben eerst taart gegeten en uno gespeeld. Wanneer iedereen er was zijn we naar Chuck E Cheese gegaan. Chuck E Cheese is een soort van lunapark. Ge hebt tokens en die gebruikt ge om een spel te spelen, en dan krijgt ge zoveel ticketjes afhankelijk van hoeveel ge won. En dan op het einde ruilt ge de ticketjes in voor punten en kiest ge een cadeautje. Daar geraken was er ramp, Beth had geen idee hoe ge daar moest geraken. We hebben twee verkeerde afritten genomen en dan helemaal verkeerd gereden. Na een uur en 10 minuten kwamen we er uiteindelijk aan. (normaal gezien duurt het maar 20 minuutjes) Het was echt super plezant ! Ik won 3 keer de jackpot !!! Iedereen rondom mij was zo verbaasd. Katie riep “This girls just succeeds in everything she does ! “ haha :p ik zen een gelukzakske :D Ik heb suikerspin en een spel om te kleuren gewonnen :D Joepie ! Om 20u zijn we terug naar huis gegaan, gelukkig wisten we hoe we thuis moesten geraken :p thuis nog Desperate Housewives gezien, en dan gaan slapen.

Dag 138 maandag 1/17/11

Op school niets speciaals :p het sneeuwde enorm hard, precies een sneeuwstorm. Na school ben ik gaan bowlen met Chad. Na twee spelletjes, die ik beide heb verloren =(, hebben we pool en air hockey gespeeld. Daarna heeft hij mij thuis afgezet. Thuis heb ik foto’s van Chuck E Cheese in mijn kamer opgehangen :p en andere foto’s die ik oorspronkelijk had afgeprint voor mijn scrapbook in kaders aan de muur gehangen. Daarna heb ik een hele tijd lost gezien. Het weer buiten maakte de afleveringen nog spannender. Het was aan het sneeuwen een ijs regen :p Nu moet ik enkel nog de allerlaatste aflevering zien. Spannend !!

~ My life mission according to Teresa: Gain Knowledge ~