Dag 193 zondag 3/13/11

Vannacht is ons uur al veranderd. 2 uur werd 3 uur, dus een uurtje minder slaap, wat redelijk pijnlijk was na weinig slaap de voorbije nacht(en). Ik ben dan om 9uur opgestaan en heb mij klaargemaakt. Om 9u30 met mama geskypet. Madam zit in India, pff, profiteur! Nog 18 dagen en ik zie mama terug ! joepie !! Om 11u was Chad er, want zoals al vele keren moet hij mij naar de kerk rijden, anders kunnen we niet allemaal gaan. Na de kerk – wat redelijk cool was want er werden baby’s gedoopt – hebben we thuis eitjes en patatjes gegeten. Daarna is Chad naar huis gegaan. Niet veel later ging iedereen weg, behalve damon en ik. Curt en Teresa gingen uit, want morgen moet Curt weer op een werk trip. Braiden, Blake en Aris gingen naar een voorstelling met de ouders van Curt. Ik heb Damon twee uur laten slapen, en dan met hem pizza gegeten en tv gezien. Tegen 20u30 heb ik hem in bed gelegd en wat karaoke gedaan. Om 21u15 kwamen de andere kinderen thuis, duurde tot 22u30 voor iedereen eindelijk sliep! Dan ben ik zelf maar gaan slapen.

Dag 194 maandag 3/14/11

Vandaag de hele dag gepraat over ons fantastisch weekend en al de complimentjes ontvangen over ons nieuw kapsel en onze prachtige wenkbrauwen xD daarna begon ik wat zenuwachtig te worden, want vandaag zijn de try-outs voor softball. Na school dan mij gaan omkleden en dan begon het. We hebben eerst wat toertjes gelopen en dan wat stretching gedaan. Dan hebben we in verschillende posities en op verschillende manieren catch gedaan. Dus de bal naar elkaar gooien en vangen. Daarna verschillende posities in het spel gespeeld. Dan in de batting cage, en weer posities gedaan. Daarna weer geslopen en weer gestretched om te eindigen. Het ging heel goed, en ik vond het super leuk. Morgen nog een try-out. Ik hoop dat het goed gaat! Thuis tv gezien en dan gaan slapen.

Dag 195 dinsdag 3/15/11

Vandaag  een tweede dag voor softball. Het ging al vele beter, maar ik was een heel klein beetje stijf. Iedereen is zoveel beter dan mij, maar ja wat verwacht ik dan ook, die spelen dit al voor jaren, ik ben gisteren begonnen :D na softball thuis huiswerk gemaakt, moet een essay schrijven en ben nog helemaal niet begonnen. Dus veel huiswerk momenteel. Voor de rest gewoon tv gezien, en dan vroeg gaan slapen.

Dag 196 woensdag 3/16/11

Vandaag had ik normaal nog een dag try outs, maar door ons toneelstuk kon ik niet naar softball gaan. Ik heb morgen dan een extra en laatste try out dag. Repetitie ging heel goed, iedereen zonder tekst, en iedereen begon de liedjes te zingen enz. Het werd ineens een echt toneelstuk/musical =) we zijn nu onze kostuums aant proberen in elkaar te steken. Het is een beetje moeilijk, maar interessante kledij. Na de repetitie comedy night. Ik hou van woensdagen :p

Dag 197 donderdag 3/17/11

Vandaag was er weer softball. Jammer genoeg kreeg ik vandaag te horen dat ik het team niet heb gemaakt. Maar dat is volledig te begrijpen, waarom zouden ze mij kiezen en dan iemand die al jaren speelt niet op het team zetten? Na de repetitie zag ik dat ik een gemiste oproep van Teresa had. Ze liet een voicemail achter om te zeggen dat er een brief van de Young Americans was aangekomen en dat ze zo zenuwachtig was dat ze het wou openen. Dus meteen naar huis gegaan met Chad. Niemand was thuis want ze waren naar de luchthaven om Curt op te halen. Ik heb dan de brief geopend met Chad naast mij. Vanaf dat ik het opende en de eerste zin las begon ik te kressen en Chad te knuffelen. IK BEN GEACCEPTEERD IN DE YOUNG AMERICANS !!!!!! Ik was zo enorm blij, niet te geloven. Een hele avond lang was ik blij en kreeg ik felicitaties van iedereen. Dit is zo’n eer. Als ik dit zou doen, zou ik naar california verhuizen en daar les volgen. Ik heb tot mijn 22ste verjaardag tijd om te starten. Dus ik kan eerst terug naar België om te studeren en te werken voor geld om naar california te gaan. Vandaag was het ook Damon zijn verjaardag, hij is twee geworden. Op deze sint patricks day zijn Teresa en Curt weggegaan, en heb ik met Damon zijn verjaardag gevierd. Het was een geslaagde dag!

Dag 198 vrijdag 3/18/11

Vandaag heb ik mijn t-shirt van de young americans aangedaan en als een heel fier iemand door school gelopen. Iedereen kwam mij feliciteren. Happy me :D geen softball meer, dus meteen na school naar huis gegaan. Teresa en Curt zijn naar de cinema gegaan, dus ik heb met de kinderen was TV gezien. Ik heb ook wat gekuist en opgeruimd. Teresa en Curt waren vandaag langs een auto dealer gegaan en hebben een mini van mee naar huis gebracht om te test rijden. Het is een hele mooie auto, en heel comfy. Echt cool, hopelijk houden we die auto. Ben vroeg gaan slapen, want blijkbaar gaan we morgen ergens naartoe en moet ik vroeg opstaan.

Dag 199 zaterdag 3/19/11

Om 8u kwam Aris zeggen dat we niet weg gingen dus dat ik kon uitslapen. Uiteindelijk om 11u ben ik opgestaan. Teresa ging met Blake naar de dokter, want hij heeft een heel pijnlijke oorontsteking. Ik heb dan buiten in de hangmat gelegen en naar muziek geluisterd. Zelfs een klein dutje gedaan. Daarna heb ik mij klaargemaakt, want ik ging voor de nacht naar Beth haar huis, waar Katie ook ging zijn. We hadden om 17u20 aan de cinema afgesproken waar we eerst een film gingen zien. We hebben de film ‘red riding hood’ gezien. Ik vond de film niet zo super goed, dus ik vond het een beetje geld en tijdverspilling, maar soit. Daarna naar Beth haar huis gegaan waar we family feud op de wii hebben gespeeld en uren hebben geroddeld :D wat is het toch fijn om een meisje te zijn! Uiteindelijk om 1u ’s morgens gaan slapen.

Dag 200 zondag 3/20/11

Deze ochtend – ook al was ik bij Beth – met mama geskypet. Het was vreemd in een ander huis op de skype, maar ik kon tenminste met mama praten :D Katie en Beth kwamen dan beiden heel even binnen om hallo tegen mama te zeggen. Na de skype hebben we ons klaargemaakt om naar de kerk te gaan. We zijn naar de kerk van Beth gegaan. Het was best oke, maar ik vind onze kerk toch een beetje beter. Na de kerk hebben ze mij thuis afgezet. Ik ben dan vanalles beginnen klaarmaken, want ik ging avondeten maken. Ik heb spinaziepuree met spekblokjes erin en een spiegelei erop gemaakt. Chad kwam dan langs voor het avondeten. Het was enorm lekker ! Daarna hebben we samen TV gekeken. Een uurtje later kwam er enorm veel onweer, bliksem en donder. Door de storm viel opeens onze stroom uit. Was een beetje eng. We hebben dan kaarsen gebrand, maar na 5 minuten kwam de stroom terug aan. Vreemd. Het was de voorbije week zo’n goed weer, echt lente weer en dan ineens een storm. Jammer! Chad is dan naar huis gegaan voor de storm té erg werd. En dan ben ik vroeg gaan slapen.

Dag 201 maandag 3/21/11

Vandaag was ik redelijk moe, wat niet leuk is als ge ene hele dag op school zit. Na school zijn we naar mijn huis gegaan want we hadden repetitie vandaag. Het ging heel goed, en de repetitie was best leuk =) thuis heb ik dan een aan mij jurk voor het toneelstuk gewerkt. Het is een rode lange jurk, maar onderaan is zo’n zwarte stof dat meisjes in die tijd veel droegen. Dus Teresa heeft geprobeerd de voorkant van de jurk omhoog te naaien zodat de zwarte stof zichtbaar was. En dan met linten hebben we strikjes op de jurk genaaid. Al zeg ik het zelf, het is héél mooi!

Dag 202 dinsdag 3/22/11

Vandaag was ik zo enorm moe, het was belachelijk. Na school heb ik een klein dutje gedaan en dan beginnen opruimen en kuisen. Melody, een vriendin van Teresa die ook in het toneelstuk speelt, kwam langs met haar kinderen voor avondeten, dus het huis moest in orde zijn. Melody is een raar iemand, en een véél te strenge mama voor haar kinderen. Maar haar man was in het ziekenhuis omdat er iets mis is met zijn hart, dus we hadden haar uitgenodigd voor avondeten. Ze moest daarna snel naar huis, want het was opeens enorm hard beginnen stormen en het was een echt icestorm. Later op de avond was er zo’n grote donder inslag dat het leek alsof er een aardbeving was, alles begon te trillen en bleef trillen. Uiteindelijk in slaap gevallen.

Dag 203 woensdag 3/23/11

Vandaag was het een ‘snowday’, wat eigenlijk een ‘iceday’ moest zijn. Alles is bedekt met ijs. De takken van de bomen zijn zo zwaar bedekt met ijs dat de takken enorm naar beneden hangen. Persoonlijk vind ik het enorm mooi, jammer genoeg dat het zo koud en slipperig is. Vooral omdat het de voorbije week ofzo goed weer was. Ik dacht echt dat de lente erdoor gingen komen. Maar ja, Michigan e =) ik heb de hele dag huiswerk gemaakt, en af en toe buiten gaan wandelen in de tuin, kijken naar al het ijs. De repetitie was niet afgelast, wat ik een beetje belachelijk vond, maar soit. Dus zijn we heel traag naar de repetitie voor het toneelstuk gereden. De repetitie was niet zo leuk vandaag, niemand was echt in zijn rol, waarschijnlijk omdat iedereen vrijaf had vandaag. Eenmaal thuis had Greenville al een andere sneeuwdag aangekondigd. Dus geen school voor mij morgen. Uitslapen!

Dag 204 donderdag 3/24/11

Vandaag dus uitgeslapen. Het voelde alsof het een weekend was :p in de namiddag naar Chad gegaan. We zijn naar Wendy’s (fastfood) gegaan en hebben wat foto’s getrokken met het ijs nog steeds overal. Het is toch zo prachtig. Voor de rest van de dag niets gedaan, behalve een klein beetje huiswerk.

Dag 205 vrijdag 3/25/11

Vandaag was er wel school, jammer =( het voelde als maandag, aangezien de voorbije twee dagen als een weekend voelde. Na school snel naar huis gegaan, want Aris, Chad en ik gingen naar de musical ‘Alladin’ zien. Aris was helemaal gekleed als prinses Jasmine. Ze zag er super cool uit en we kregen enorm veel complimentjes. De musical was heel goed en het was super leuk! Na de musical naar huis gegaan en huiswerk gemaakt. Niet veel later gaan slapen. Desondanks dat er school was, was het een heel goede dag.

Dag 206 zaterdag 3/26/11

Vandaag een hele dag gekuist en huiswerk gemaakt. Er kwamen mensen over in de avond, dus zoals altijd moet het huis er tip top in orde uit zien :D Amy, Rob, Tara en Ryan kwamen over. Allemaal vrienden van Teresa en Curt. We hebben kip en chips gegeten. En dan gewoon de hele tijd gepraat. Om 20u kwam Chad ook langs. We hebben dan met z’n allen het spel ‘partini’ gespeeld. Was echt super super plezant ! Later ging iedereen naar een bar, maar omdat ze allemaal al wat hadden gedronken en meer gingen drinken moest Chad hen naar de bar rijden en ze zouden bellen als hij terug moest komen om hen op te halen. Om 2u in de ochtend belde ze dan. Chad ging hen ophalen, amai, ze waren allemaal goed zat. Vooral Teresa :D het was zo enorm grappig ! ^^ Teresa kwam binnen, maar ze werd gedragen door Tara en Ryan, want ze kon niet meer op haar benen staan :p ze werd dan naar bed gedragen en 5 minuten later hoorde we allemaal een grote boem. Teresa was uit bed gevallen. Het was zo enorm grappig! Chad is dan naar huis gegaan en ik ben gaan slapen :p het was leuk.

Dag 107 zondag 3/27/11

Vandaag opgestaan, klaar gemaakt en met oma en bompa geskypet. Na hun, heb ik eventjes met mama geskypet. De rest van de dag in de zetel gelegen. Beetje huiswerk gemaakt, de film ‘the wood’ gezien en wat geslapen. Uiteindelijk mijn bagage voor New York gemaakt. Vrijdag vertrekken Teresa en ik naar New York en mijn mama zal er ook zijn! Kan niet wachten! In de avond zijn we naar Curt zijn ouders gegaan om te eten voor Damon zijn verjaardag. Dat was onverwachts best wel leuk =) daarna vroeg gaan slapen.

Dag 108 maandag 3/28/11

Opstaan ging weer redelijk moeilijk. Maar vanaf dat ik echt de moed heb om uit mijn bed te gaan gaat het altijd beter =) school was weer normaal zoals altijd. In school heb ik de tickets voor New York afgeprint, want we kunnen moeilijk vertrekken zonder tickets e :D na school hadden we repetitie. We waren een beetje later, maar het ging goed. We kregen dan te horen welke exacte datums en uren ons toneelstuk opgevoerd zal worden. En toen ging mijn dag fout. De twee dagen dat ons collage concert voor choir is, is op dezelfde dagen als het toneelstuk.. wat een ramp! =( dit suckt. Mijn dag helemaal verpest.

Dag 109 dinsdag 3/29/11

De hele dag voelde ik mij zo slecht door collage en toneel datums. Daardoor was alles wat iedereen zei of deed teveel voor mij. Alles irriteerde mij enorm. Thuis hebben ze mij dan aan andere dingen kunnen laten denken =) we hebben ‘charades’ gespeeld. Het spel waar ge alles moet uitbeelden en ze moeten raden wat het woord is dat ge uitbeeldt. Dat was echt lachen. We hebben het met iedereen gespeeld, geweldige familie tijd. Daarna heb ik huiswerk gemaakt en gaan slapen.

Dag 110 woensdag 3/30/11

Deze ochtend/nacht om 3u50 kreeg ik een sms van papa. Hij is opnieuw vader geworden, dus ik heb een nieuw broertje! Hij stuurde het bericht net nadat Gabriël Larosse geboren was. Gabriël is ene gezonde en super mooie baby, zo blij! Op school heb ik tegen mijn choir leraar verteld dat ik niet op collage zal zijn. Hij begon te freaken en werd boos. Komaan.. ik kan er niets aan doen é! Na school naar de dollar store gegaan voor wat prulletjes. Dan naar huis, want ik moest mijn haar en make up doen, want we moesten groep foto’s maken voor ons toneelstuk. De repetitie achteraf ging goed. Ik begin er echt in te komen. Na de repetitie heb ik mijn cap and gown voor afstuderen aangedaan om te zien of het past. En ja hoor, ik ben helemaal klaar om af te studeren in amerika! Daarna heb ik tv gekeken en ben dan gaan slapen.

 
Dag 173 maandag 2/21/11

Door de sneeuw was de Young American shop verplaatst van 11 tot 20u. Normaal ging Chad mij naar de workshop brengen, maar door de sneeuw zat zijn auto vast in zijn oprit. Voor een tijdje had ik dan de hoop opgegeven. Dan heb ik rond gebeld om te zien of iemand anders wel uit de oprit is geraakt en mij kon komen ophalen. Uiteindelijk kon Jordan mij komen ophalen. Hij zat dan vast op het einde van onze straat, dus moest ik de auto duwen. Geen pretje ! Na een twintigtal minuutjes waren we eindelijk op de weg richting school. In de workshop hebben we dan nieuwe dansjes en liedjes geleerd. We hebben ook gedichtjes geschreven en tekeningen gemaakt, terwijl er muziek op de achtergrond werd gespeeld. We moesten dan iets schrijven en tekenen wat in ons opkwam aan de hand van de achtergrond muziek. Na dat werd ik apart geroepen, want … ik heb een solo ! yes yes yes yes yes yes !!! ik moest het lied ‘i believe i can fly’. Al zeg ik het zelf, ik rock ! Na een lange maar super leuke dag, kwam Teresa mij ophalen. We waren nog maar 5 minuutjes op de baan toen mijn grootste nachtmerrie realiteit werd. De auto voor ons stopte uit het niets, en dus moeste wij ook stoppen. Maar doordat we op een stukje ijs waren, gleed de auto over dat stuk ijs in plaats van te stoppen. De auto ging naar de andere kant van de weg, op de baan waar auto’s van de andere richting kwamen. Een auto langs die andere kant kwam supersnel op ons af. Het laatste wat ik zag was de lichten van die auto op mij zien afkomen, dan heb ik mij omgedraaid en naar Teresa gekeken, denkend ‘dit is het, ik ga dit niet overleven’. En dan de knal. We draaiden heen en weer, en er waren drie grote knallen tegen de auto, en dan niets meer. De laatste knal was onze auto die tegen een berg sneeuw aanknalde. En dan kwamen we tot stilstand. Het eerste wat ik dacht was ‘ooh yes i’m alive!’. En Teresa was ook aan het bewegen. Ze vroeg duizend keer of ik oke was. Ik was in shock, en trilde redelijk hard, maar ik had niets gebroken, geen bloed, ik was oke. Teresa was zeer bang om uit de auto te stappen en naar de andere auto te gaan, want ze was zo zeker dat ze de mensen in die andere auto had gedood. Uiteindelijk zagen we de passagiers uit die auto komen, dus we waren blij. Dan zijn we in een winkel gaan zitten, zodat we af de baan waren. Een andere auto die het ongeval had zien gebeuren, was gestopt en had de politie gebeld. We hebben dan met de politie gesproken, en al ons gerief uit de auto genomen, en gewacht tot Curt er was om ons te komen ophalen. We hebben beide pijn en wat blauwe plekken, maar we zijn oke. Mijn rug, heup en schouder doen het meeste pijn. Teresa haar nek en knie doen het meeste pijn. We hebben geprobeerd te slapen, maar het was moeilijk. Ik zie die lichten nog steeds op mij afkomen, en Teresa zegt dat ze niet kan vergeten hoe ik naar haar keek en dan de lichten van die auto tegen mijn kant zien aanrijden. Het was afschuwelijk, maar we hebben het overleefd en zijn er goed vanaf gekomen.

Dag 174 dinsdag 2/22/11

Door de sneeuw was er een sneeuwdag, dus geen school. Ik heb geslapen tot ongeveer 10u30 en dan een bad laten vollopen. Teresa had mij een soort van badzeep gegeven, dat ik in bad moest spuiten. Het was voor pijnlijke spieren en stijfheid. Ik heb twee uur in bad gezeten en een boek gelezen. Toen ik eruit kwam en aangekleed was en al, kwamen we tot de ontdekking dat er weer een lek is in de pijp, dus mijn kamer was weer helemaal ondergelopen. Het lijkt alsof alles slecht gaat deze twee dagen. Ik heb dan de tapijten weggehaald, en handdoeken op de grond gelegd. Het lekt nu niet meer, dus hopelijk kunnen we dat snel in orde maken. Daarna naar school gegaan, een dress rehearsal gedaan en dan gaan eten. Dansen deed pijn =( maar mijn solo gaat goed. Dan om 19u begon de show. Teresa, Aris en Chad zaten in de zaal. Het eerste deel van de show waren de Young Americans die een hele show deden en wij zaten dan ook in de zaal om dat te zien. Tweede deel was onze show. Het ging heel goed en mijn solo was geweldig ! Na de show ben ik nog wat gebleven, want ik wou auditie doen om een young american te worden. Er waren in totaal 5 studenten die auditie deden. Ik denk dat ik het goed heb gedaan, ze waren alleszins positief over mij. In een maand, misschien twee, zal ik een brief krijgen die zegt of dat ik een young american ben of niet. Als ik word geaccepteerd, heb ik tot mijn 22ste verjaardag om in de groep te gaan. Dus het is niet dat ik meteen dit moet gaan doen als ik word aangenomen. En zelfs als ik word aangenomen weet ik niet of ik het zal doen. Ik heb gewoon auditie gedaan om te zien of ik het zou maken. Dus hopelijk binnen een maand of twee meer nieuws daarover. Daarna nog pijnstillers genomen en dan in bed. Morgen school.

Dag 175 woensdag 2/23/11

Opstaan deed pijn. Zo moe! Een hele dag voelde ik mij zo moe, stijf, duizelig. Uiteindelijk overgegeven, dus moest ik naar het secretariaat. Ik heb dan op het ziekenbed moeten liggen tot het einde van de dag, want Teresa en Curt namen hun gsm niet af. Dus niemand kon mij komen ophalen. Uiteindelijk heeft Chad mij naar huis gebracht, en ben ik op de zetel gaan slapen. Curt vertrok 30 minuten later op een andere business trip. Teresa ging hem naar de luchthaven brengen en dan ging ze naar onze repetitie. Ik ging niet, want ik ben dus ziek. De papa van Curt kwam dan langs met pizza, en kwam Braiden oppikken. Braiden zal bij de ouders van Curt zijn tot zondag. Yes ! Beetje meer rust :p de papa van Curt is gebleven tot Teresa thuis kwam van repetitie, zodat ik kon rusten en niet achter de kinderen moest lopen. Toen Teresa thuis kwam hebben we dan comedy night gezien. Maar ben in de zetel in slaap gevallen.

Dag 176 donderdag 2/24/11

Vandaag voelde ik mij alweer helemaal in orde. Misschien was het gewoon van de stress na het ongeval. Na school bij Chad een film gezien. Dan moesten we snel naar huis, want Damon was aan het hoesten en begon te stikken. Dus Teresa is snel met hem naar het ziekenhuis gegaan, en ik zat thuis met de rest. Wij hebben thuis dan een Mickey Mouse film gezien. En 3 uur later kwamen Teresa en  Damon terug. Hij was oke, maar er zat iets vast in zijn longen. Dus hij heeft nu antibiotica om het eruit te krijgen. Ik heb dan wat karaoke liedjes gedownload. En mijn kamer is terug oke, nog niet in orde, maar goed genoeg om in mijn bed te slapen. Dus ben dan in mijn bed gaan liggen en gaan slapen.

Dag 177 vrijdag 2/25/11

Vandaag was het op school een assembly, want wrestling team heeft het gemaakt tot de staat competities. Na school naar huis. We zijn dan naar Chuck E Cheese vertrokken (ik, Teresa, Damon, Aris en Blake). Maar zo’n 5 kilometer van huis verwijderd, in the middle of nowhere, waren we gestrand zonder gas. Wat is het toch tegenwoordig met ons en auto’s?! Ik heb dan naar Chad gebeld om hem te laten komen met een kan met benzine in. Uiteindelijk na dit alles, konden we vertrekken naar Chuck E Cheese. Ik heb weer een jackpot gewonnen ! Ik ben hier goed in :p Daarna hebben we pizza gaan ophalen en die thuis opgegeten. Dan hebben we ene oude film, met Shirley Temple, gezien. Ik was kapot, dus ben meteen daarna gaan slapen.

Dag 178 zaterdag 2/26/11

Vandaag om 10u opgestaan, want Teresa moest Curt gaan ophalen van de luchthaven, dus ik moest bij de kinderen blijven. Ik heb het hele hui gekuist: elke kamer opgeruimd, overal gestofzuigd, dan gedweild. Dan heb ik lunch gemaakt: pizza van gisteren opgewarmd :D daarna kwamen Teresa en Curt thuis, die waren zo blij met wat ik had gedaan ^^ dan hebben die een dutje gedaan, en ik heb Damon neergelegd voor een dutje, en dan heb ik wat karaoke gedaan. Twee uur later kwam iedereen karaoke doen. In de avond hebben we pizza besteld. Ja ik weet het, een echte pizza dag. Na de pizza, hebben we de film ‘pursuit of happyness’ gezien. Daarna gaan slapen =)

Dag 179 zondag 2/27/11

Zoals elke zondag vroeg opgestaan, mij klaargemaakt en geskypet met oma en bompa. Daarna zijn we naar de kerk gegaan. Omdat we nu enkel een auto hebben, was er niet genoeg plaats voor iedereen om te gaan. Dus Curt en Damon bleven thuis. Na de kerk hebben Teresa en ik ‘roulette karaoke’ gedaan. Dat wil zeggen dat we een willekeurige cd kozen en de nummers afgingen, maakte niet uit of ge het lied kent of niet :p dat gaf grappige momenten :D daarna ben ik naar de keuken gedaan, want ik ging koken! Ik heb Vol-au-vent gemaakt. Eerst de kip op het vuur gezet, dan patatten geschild, rundsvlees klaargemaakt, dan al dat op het vuur gezet. Dan de kip in stukjes gesneden en met bouillon in een andere pot gegooid. Daarna het rundsvlees en ook champignons in die pot gegooid. Dan mijn puree gemaakt. En dan wat bindingsmiddel in mijn broeisel gedaan, et voila: vol-au-vent! De papa van Curt kwam ook eten, want hij moest Braiden afdroppen. Iedereen vond het super lekker ! jeej me ! na het eten hebben we tv gezien en heb ik wat foto’s geknipt om later te gebruiken in mijn scrapbook.

Dag 180 maandag 2/28/11

School verliep heel normaal, ook al was ik redelijk moe. Na school hadden we repetitie. Het begint al goed te lukken. Nog niet iedereen kent zijn tekst, maar het begint allemaal al een echt stuk te vormen. We hebben dan blocking gedaan, wat wil zeggen dat ge ziet waar iedereen staat en waar op het podium ze naartoe gaan enz. Dat gaf het stuk al wat extra =) daarna naar huis en vroeg gaan slapen.

Dag 181 dindag 3/1/11

Seniors hadden vandaag geen school! Yes! Ik heb tot 10u geslapen, douche genomen..  Curt moest weer op een trip voor zijn werk, hij zal vrijdag terug komen. Dus terwijl Teresa hem naar de vluchthaven bracht, bleef ik thuis met Blake en Damon. Voor lunch heb ik peanut butter and jelly gemaakt. Daarna heb ik mij gesminkt. Om 13u was Teresa terug met een subway broodje voor mij. Daarna kwam Chad mij ophalen. We zijn dan gaan bowlingen en daarna in ‘Big Boy’ gaan eten. Mijn score met het bowlen was 127 :p das toch redelijk goed, ook al had 174. Hij gooit zoveel strikes, het is onbegrijpelijk. Big Boy is een soort van restaurant, maar meer naar fastfood leunend. Ik heb chicken fingers gegeten, en Chad een gebrade kip. Thuis hebben Teresa en ik dan ‘the little fockers’ gezien.

Dag 182 woensdag 3/2/11

En weer school. De juniors hadden een ACT test, dus die waren niet in de lessen. Daardoor waren onze lessen een beetje anders en hadden we langere lunch. Na school hadden we repetitie. Chad ging mee, want doordat curt er niet was moesten we de kinderen meenemen, maar er was niet genoeg plaats. Dus chad moest mee om te rijden :D eenmaal op de repetitie bleek dat de regisseur nog een tiener jongen nodig had, en daar was Chad. Nu is hij ook in het toneelstuk :D haha ! Na de repetitie was het comedy night, zoals altijd enorm grappig!

Dag 183 donderdag 3/3/11

De juniors hadden nog steeds ACT test, dus onze dag was weer anders. Lessen waren verplaatst of afgelast. Dus Katie, Beth, Kara en ik waren aan het praten en praten en praten.. en uiteindelijk kwamen we op het idee om niet dit weekend maar het volgende iets te doen met ons 4, meisjes onder elkaar. Ik had een commercial gezien van disney on ice-princesses on ice. Al de disney prinsessen zouden dan in een ice skating arena een show opvoeren terwijl ze dus schaatsen. Iedereen vond dat een leuk idee, dus dat is wat we gaan doen. Momenteel is het plan: zaterdag 12 maart gaan we vroeg in de ochtend naar grand rapids, om 11u in de ochtend zien we de show, daarna gaan we eten, en dan naar de mall ! Ik kan niet wachten, klinkt zo leuk! Thuis aan Teresa voorgesteld, en die was akkoord. Dus we gaan! Teresa gaat die dag naar een women expo in Grand Rapids waar ge sales hebt, en nagelsalon en haarsalon, en massages… voor super goedkope prijzen. Misschien moet ik aan de meisjes voorstellen dat we in de avond daar naartoe gaan? ’s Avonds de film ‘just wright’ gezien, en dan gaan slapen.

Dag 184 vrijdag 3/4/11

Vandaag weer geen school. Teresa moest Curt van de luchthaven gaan halen, dus ik was thuis met Blake en Damon. Ik heb dan wat opgeruimd en gekuist, en salade voor lunch gemaakt.  Niet veel later kwamen Teresa en Curt thuis. Ik heb dan wat tv gezien. Na het avondeten ben ik met Chad de film ‘hallpass’ gaan zien. Super grappige film ! Daarna gaan slapen. Redelijk saaie dag dus.

Dag 185 zaterdag 3/5/11

Deze ochtend gingen Curt en Braiden op zoek naar een paar auto’s. De rest van de familie bleef thuis. Ik heb wat huiswerk gemaakt, op de wii gespeeld en mij klaargemaakt. Om 16u was Chad er, want we gingen met z’n allen naar de kerk voor ‘family fun night’. Chad moest er zijn, want door dat we maar één auto hebben is er niet genoeg plaats. De family fun night was weer heel leuk, net zoals vorige maand. Na de family fun night zijn we naar huis gegaan. Chad is dan meteen doorgegaan. ’s Avonds heb ik gebabysit terwijl teresa en Curt naar een feest gingen. Ik heb gewoon de hele avond met de kinderen tv gezien en dan vroeg gaan slapen.

Dag 186 zondag 3/6/11

Vandaag in de ochtend met oma en bompa geskypet. Tante katja, rudi en robbe waren er ook. De verbinding was echter zoooo slecht dat het irritant was =( we zijn dan uiteindelijk niet naar de kerk gegaan vandaag. Teresa en Curt zijn naar auto’s gaan kijken, dus ik moest babysitten. We hebben tv gezien en buiten gespeeld in de sneeuw. om 19u waren Teresa en Curt terug. We hebben dan pasta gegeten. Na een douche en desperate housewives gaan slapen. Einde van een saai weekend.

Dag 187 maandag 3/7/11

Op school gepraat over plannen voor volgend weekend. Na school heb ik een work out gedaan, pijnlijk !!! Een hele work out met gewichten opheffen en al. Vreselijk :p daarna een verfrissende douche genomen en klaar gemaakt voor repetitie. Repetitie ging redelijk goed. Volgende woensdag moeten we kunnen repeteren zonder het script vast te houden, dus we moeten alles vanbuiten kennen. Dat zal het veel makkelijker maken om echt te acteren. Na de repetitie ben ik vroeg gaan slapen. Waarschijnlijk door diene work out xD

Dag 188 dinsdag 3/8/11

 Vandaag al mijn huiswerk mee naar huis genomen voor de rest van de week. Want ik ga elke dag na school iets te doen hebben, dus vanavond is de enige dag dat ik alles kan maken. Ik heb eerst een nieuwe work out gedaan. En dan aan mijn huiswerk begonnen. Braiden en Curt waren gaan skiën voor de avond, dus het was een rustige avond voor heel veel huiswerk. Na al mijn huiswerk, dat tot 21u duurde, ben ik gaan slapen.

Dag 189 woensdag 3/9/11

Vandaag verliep redelijk goed tot 9u. De stroom viel uit, alle lichten gingen uit, en de generators gingen aan. Ze zeiden dat we normaal gezien naar huis konden, maar omdat er weer een ijs storm was, konden we school niet verlaten door de wegen. We hebben dan de hele tijd in bijna pikdonker gezeten. Rond 11u viel de generator uit, en was het pikkedonker, ge kon absoluut niets zien. Rond 11u15 gingen alle lichten weer aan, en lessen gingen weer verder =( na school was er repetitie. Na de repetitie zijn we met vele mensen van het toneelstuk naar een karaokebar gegaan. We hebben dan wat snacks besteld. Doordat het aan schoolavond was, kon ik maar één liedje zingen. Ik heb het liedje ‘when i look at you’ gezongen. Publiek vond het super leuk!

Dag 190 donderdag 3/10/11

Plannen voor het weekend zijn rond. We vertrekken morgen na school naar Alpine om te eten in Logan’s Roadhouse. Daarna gaan we naar Grand Rapids om princesses on ice te zien. En na dat alles blijven Katie en Beth bij mij slapen. Na school heb ik mijn kamer opgeruimd, zodat de meisjes erin kunnen slapen. Na op te ruimen, ben ik naar KFC  gegaan voor wat kip, en dan terug naar school want we hadden een choir concert. Het concert was niet een echt een normaal concert, het was een oefening voor het festival waar ons choir naartoe gaat. Het concert ging super goed. Ik denk dat we goede punten gaan krijgen voor het festival. Daarna gaan tv gezien en gaan slapen.

Dag 191 vrijdag 3/11/11

Vandaag was één en al avontuur. School ging niet snel genoeg voorbij. Toen het dan eindelijk voorbij was, zijn we in de auto gesprongen, op weg naar wat disney magic ! We zijn naar Logan’s Roadhouse gegaan. Super gezellig ! We hadden een 30 dollar giftcard, dus alles wat over 30 ging, splitsen we op. We hadden zoveel plezier en waren zo luid aan het lachen. Uiteindelijk kwam er een kerel die zei dat we stiller moesten zijn anders ging hij ons moeten vragen om het restaurant te verlaten.  Dus we wisten niet goed wat te doen, maar dan zei die kerel dat hij aan het lachen was xD dat was ffkes verschieten! Een beetje later kwam hij vragen of wij happy birthday konden zingen voor een jarige jongen en we zouden dan maar de helft van onze rekening moeten betalen. Dus we deden dat en dan kwam de rekening. Het was 61 dollar, maar we moesten maar de helft betalen => 30.5 dollar. Met andere woorden, door onze 30 dollar gift card moesten we maar 50 cent betalen :D haha geweldig ! Na deze fantastische disney magic ervaring vertrokken we naar grand rapids voor de show. We hadden een super goede plek. De hele show was simpelweg fantastisch ! Prinses Jasmine (Alladin), Belle, Doornroosje, Sneeuwwitje, Assepoester, Ariel, Tinkerbel, en Mulan waren er. Het was echt geweldig! Daarna terug naar mijn huis voor de sleepover. We waren redelijk moe, dus tegen 1u in de morgend gaan slapen :p

Dag 192 zaterdag 3/12/11

Om 9u opgestaan, wat redelijk pijnlijk was. Dan snel klaargemaakt om naar de women’s expo te vertrekken. Eenmaal daar.. wow !! Zoveel dingen, echt enorm. Nagels, make up, haar, waxing, kleding, schoenen… te zot voor woorden. We hebben eerst alles bekeken voor we geld uitgaven. Het duurde 3 uur voor we rond waren. Daarna hebben we ons haar laten doen, en onze wenkbrauwen laten waxen, en overal samples gaan halen. Dan 3 verschillende photoboots gedaan. Het was echt te gek voor woorden. Zo fantastisch dat het was! Na 9 uur in de expo, zijn we vertrokken en naar een chinees buffet gegaan. Daarna de meisjes naar huis gebracht en gaan slapen. Dit was het best weekend ever !!!!!!!!!!!!