Dag 231 woensdag 4/20/11

Vandaag hadden we een 3 uur lange assembly in de gym. Ik had er echt geen zin in, de gym banken zijn echt niet goed om op te zitten. Dus ik keek er echt helemaal niet naar uit. Maar vanaf dat de madam begon met haar 3 uur geval viel het heel goed mee! Ze liet ons oefening doen en vertelde mopjes enz. In het midden van de assembly zei ze dat ge ‘healthy risks’ moet nemen in het leven. Dus ze vroeg een paar mensen om naar voren te komen. Ik ging naar voren. De opdracht was een stukje van een liedje te zingen voor de hele high school en alle leerkrachten. Yes yes yes yes yes !! Dat wou ik al altijd doen !! ik heb het refrein van ‘the power of love’ gezongen. Ik kreeg een staande ovatie!! Na de assembly kreeg ik de hele dag complimentjes. Jeeeeej !!!!

Dag 232 donderdag 4/21/11

Vandaag kreeg ik steeds complimentjes =) we kregen vandaag een papier waarop we namen moesten invullen van seniors. Het waren allemaal vragen van wie is het mooiste koppel, wie is iedereens vriend, wie heeft de mooiste ogen, bla bla bla.. iedereen kwam naar mij om te vragen hoe ge mijn naam spelde, want ze wouden mijn naam schrijven voor de klas zangeres. Joepie !!! Vandaag ben ik 4 maanden samen met Chad. We zijn na school, samen met Katie en Jonah, naar dairyqueen gegaan voor icecream !! Daarna zijn we naar een dierenwinkel geweest om naar de puppies te gaan kijken. Zooo cute!! Na onze kleine date heeft mij afgezet in de kerk voor bootcamp. Het was een zeer leuke dag !!

Dag 233 vrijdag 4/22/11

Vandaag is het goede vrijdag, met andere woorden: geen school!! Ik heb eens goed uitgeslapen. Daarna met Teresa en Damon naar het kinderziekenhuis gegaan om Damon te laten scannen. Hij heeft maar één nier, dus ze moeten dan af en toe is gaan checken. Maar alles was tip top in orde. Maar amai, dat kinderziekenhuis is zo enorm mooi!! Niet te geloven! Daarna zijn we naar de mall gegaan. Deze zondag is Curt zijne verjaardag, dus we zijn cadeautjes gaan shoppen. Ik heb hem een 60 dollar gift card voor Hollister gegeven =) eenmaal thuis, tv gezien en gaan slapen.

Dag 234 zaterdag 4/23/11

Vandaag vroeg opgestaan, om 7u30. Om 8u begon bootcamp. Na bootcamp in den douche gesprongen en mij klaargemaakt want Katie kwam mij oppikken om 11u. We zijn dan naar Grandville gereden, waar Katie haar familie een paasfeest hadden. Het was super enorm leuk! Lekker eten, veel plezier, paaseieren jacht, springen op de trampoline, foto’s trekken... de tijd vloog echt voorbij! Het was ineens 19u en we moesten dan naar huis. Ik was thuis om 21u. Ik ben da meteen gaan slapen, morgen wordt een lange dag !!

Dag 235 zondag 4/24/11

Vandaag opgestaan, geskypet, en mij snel klaargemaakt. Het was curt zijn verjaardag, maar dat werd een beetje verschoven door pasen! Ik heb dan overal moeten gaan zoeken op zoek naar mijn paasmandje. Eenmaal gevonden had ik super veel chocolade :D daarna snel snel in de auto gesprongen, want we gingen naar de zus van Teresa, Amy, voor paasfeest. Daar weer veel eten, paaseijacht, en spelletjes in de tuin. We zijn daar gebleven tot 21u. We waren dan eindelijk thuis om 23u30.. morgen school.

Dag 236 maandag 4/25/11

Vandaag was ik zeer moe, maar dat mag wel eens na een leuk weekend :p na school heb ik mijn hele kamer opgeruimd en allemaal dingen weggegooid die ik niet meer nodig heb of niet ga bijhouden. Mijn kamer is nu zo enorm leeg en opgeruimd :D haha ^^ daarna heeft Curt zijn cadeaus opgedaan. Teresa heeft hem een drinkkop gegeven en een speciaal toestel waar hij zijn gewichten om te sporten kan ophangen. Ik heb hem dan die gift card gegeven. Hij was zeer blij =) daarna hebben we de film ‘salt’ gezien met Angelina Jolie. Dat was eigenlijk een hele goede film. Niet mijn favoriete genre, maar heel goeie film ! daarna gaan slapen.

Dag 237 dinsdag 4/26/11

Na school zijn Chad, Katie, Beth en ik naar de mall gereden. Road trip :D we zijn onderweg naar daar gestopt bij McDonalds. Na een klein snackje daar waren we volledig klaar om naar Grand Rapids te rijden. We zijn dan op zoek gegaan naar een jurk voor Katie en een tuxedo voor Chad. Chad was snel klaar, maar voor de jurk was er verschillende winkels nodig. Uiteindelijk naar een bridal store gegaan. Daar hebben we zo’n 20 tal jurken aangedaan. Uiteindelijk hadden we er een gevonden. Maar het was ondertussen enorm verschrikkelijk hard beginnen onweren en tegen dat we door wouden gaan, was het super onveilig om te gaan. Dus we hebben een lange tijd in de winkel gewacht. Uiteindelijk dan toch gestopt met zwaar onweren en dan zijn we vertrokken. Onderweg gestopt bij Wendy’s voor eten. Van de second dat we uit den auto stapte, was er overal een alarm. Een tornado alarm. We zijn dan snel in wendy’s gegaan, eten besteld en gaan schuilen. Na twee uur was er het bericht dat alles redelijk oke was, dus dan snel naar huis gereden. Uiteindelijk om 23u thuis aangekomen. Zo moe !!

Dag 238 woensdag 4/27/11

In school hebben we de film ‘Schlidner’s list’ gezien. Een film over de Holocaust. Het was zeer aangrijpend.. na school hadden we repetitie voor ons toneelstuk, want morgen is ons allerlaatste optreden. Chad was er niet bij, want hij ging naar een Skillet concert. De repetitie ging zeer goed. Eenmaal terug thuis hebben we comedy night gevolg op tv, en daarna de dvd van ons toneelstuk gezien. Ook al zeg ik het zelf, ik deed het heel goed :p

Dag 239 donderdag 4/28/11

Man man man, ik was zo enorm moe vandaag! Echt abnormaal. Na school mij klaargemaakt voor ons laatste optreden. De show ging zeer goed. Ik ga het toch wel enorm had missen. De hele crew, de repetities, mij verkleden als een hoer :p er is veel te missen ^^ maar het was een super leuke tijd.

Dag 240 vrijdag 4/29/11

Vandaag een andere dag dat ik zeer moe was. Jammer dat school zo vroeg begint. Vandaag kreeg ik heel veel smsjes van mama. Allemaal super lieve berichtjes. Ik denk dat mama een zware dag had en mij enorm had mist. Bij deze: mama ik mis u ook super hard en hou enorm veel van u!

Dag 241 zaterdag 4/30/11

Vandaag hadden we de cast party van ons toneelstuk. Dus iedereen kwam samen om snacks te eten en gewoon een leuke tijd samen te hebben. Daarna ben ik naar een klein winkeltje gegaan en heb de mooiste jurk ooit gevonden! Het is een lange, strapless, roze jurk. Echt enorm enorm super mooi! Ik heb die jurk dan maar meteen gekocht voor prom :p daarna naar huis gegaan, want veel mensen van ons toneelstuk kwam over voor een bonfire. We hebben dan karaoke gedaan, marshmallows gemaakt.. het was leuk! En dan na dit het einde van het toneelstuk.

Dag 242 zondag 5/1/11

Vandaag 3 uur lang met oma en bompa geskypet! Het was zeer nodig. Voor de rest van de dag hebben we allemaal buiten gezeten want het was zo enorm warm. Echt super heet. We hebben dan allemaal rocks gaan slepen en in een mooi pad in de tuin gelegd. Na 3 uur zag de tuin er heel goed uit. Nu enkel nog bloemen en de tuin zal er enorm goed uitzien! Ik ben dan in slaap gevallen in een stoel in de tuin. Bruine huid, here I come!

Dag 243 maandag 5/2/11

Vandaag in school met school Katie het lied ‘for good’ van wicked geoefend. We gaan proberen dat als een solo te krijgen in het volgende koor concert. Het repeteren ging heel goed. Na school een hair appointment gemaakt voor prom :p exciting !! ik heb dan een lange tijd met Aris geknutseld. We hebben dingen gemaakt voor Mother’s day volgende zondag. Ik heb een fotokader gemaakt, met bottle caps erop en dan kleine pareltjes die ‘love’ spellen. Morgen zal ik dan een grote foto van mij en Teresa afprinten en erin steken. Daarna zijn teresa en ik naar de winkel gegaan. We hebben ene tie gevonden voor de tuxedo van Chad. Daarna ook make up enz gekocht :p

Dag 244 dinsdag 5/3/11

Weer gerepeteerd met Katie in school. Het klinkt zo goed! Na school zijn katie en Chad dan naar mijn huis gekomen. Katie en ik hebben dan de hele tijd ons liedje geoefend met micro’s op ons karaoke machine. Teresa heeft dan Katie’s nagels gedaan voor prom. Daarna hebben we samen met z’n allen karaoke gedaan, pizza besteld en gegeten en TV gekeken. Het was super leuk!

Dag 245 woensdag 5/4/11

Vandaag kwamen een paar koor mensen vragen of ik met hun een senior song wil doen voor het volgende concert. Wat dus wil zeggen proberen een groep solo te krijgen. We hebben het lied een paar keer geoefend en het gaat best goed. Ook met Katie ons lied geoefend. Na school zijn we naar het park gegaan. Zo’n goed weer, zomer is in Michigan aangekomen.. eindelijk ! daarna was het tijd voor comedy night!!

Dag 246 donderdag 5/5/11

In school beiden liedjes geoefend, met katie en met de groep. Na school met Katie naar haar winkel gegaan. Er was iets speciaals aan de hand in Greenville. Ik heb een gratis massage gehad, bloemen geplant in een potje voor moedersdag, koekjes gebakken.. eenmaal thuis, de bloem en koekjes aan teresa gegeven. Die was heel blij =) voor de rest van de avond TV gekeken.

Dag 247 vrijdag 5/6/11

Vandaag had ik maar amper school, want koor ging naar State Festival !! het was een 2 uur lange busrit. Eenmaal daar hebben we 7 andere koren zien optreden. Dan was het onze beurt!! We deden het heel goed en kregen een ‘excellent’ rating!! Eenmaal thuis, TV gekeken en dan een gaan slapen. Morgen is Prom!! Ik moet uitgerust zijn.

Dag 248 zaterdag 5/7/11

PROM !! opgestaan om 11u. Naar de kapper gegaan om mijn haar te laten doen. Mijn haar is super mooi!! Daarna heeft Teresa mijn nagels gedaan, en dan mijn make up. En dan mijn jurk aangedaan. Katie, Beth, Chachee, Joe en Chad waren in ons huis, zodat we foto’s konden nemen en carpoolen. We hebben super veel foto’s genomen, super leuk! Dan in de auto gesprongen onderweg naar Lowell, waar de balroom was. Alles was super mooi versierd. Ze namen dan een foto van de koppels en dan kreeg ge een sleutelhanger met die foto erin. Jeej!! Daarna naar onze tafel gegaan. Om 19u kwam ons eten. Eerst een salade, gevolgd door kip met pasta en als afsluiter cake. Heel lekker. Dan gedanst en plezier gemaakt. Katie was gekozen voor Prom Queen !! iedereen super blij, echt ongelooflijk! Na Prom zijn we allemaal naar school gegaan voor ‘post prom’. We waren daar als eerste, dus konden alles vele keren doen. Er was een photobooth, dus we hebben daar allemaal super grappige foto’s getrokken. Dan was er zone muur waar da als ge me een speciaal pak tegen springt da ge eraan blijft hangen. Da was zo grappig! Er waren zoveel leuke dingen. Ik heb dan een   10  dollar giftcard voor meijers gewonnen :p de hele avond was zo enorm leuk !! we waren thuis om 2u30 :p dan maar gaan slapen ^^

Dag 249 zondag 5/8/11

Moedersdag ! geslapen tot 14u20 :D oops ^^ haha :p mijn cadeautje aan Teresa gegeven, die was enorm blij. Dan foto’s op de pc gezet en op facebook. Voor de rest van de dag in de zetel gelegen, TV gekeken en nog verder geslapen :p een zeer luie dag dus xD

Dag 250 maandag 5/9/11

Vandaag waren het de audities voor spring concert. Tijdens school vele keren geoefend. Na school dan auditie gedaan. Eerst met de andere seniors ons liedje gedaan. Dat ging redelijk goed, maar nu niet echt wow. Dan met katie ons duet gedaan. Dat ging zeer goed! Hopelijk hebben we het duet !! Na de auditie naar huis gegaan en een douche genomen, mij klaargemaakt en avondeten gegeten. Om 6u30 waren Katie en Jonah er om mij op te pikken om naar het Choir Banquet te gaan. De banquet was om alle medailles uit te reiken voor koor. Ik heb een diploma gekregen voor mijn jaar in choir. Dan een medaille voor state festival. Een medaille voor beste alto in het koor. En een medaille voor beste zangeres. Joepie !! Na de uitreikingen kregen we dessert. Allemaal taart, cake, cupcakes … vanalles lekker ! daarna naar huis om alles aan teresa en curt te tonen en dan gaan slapen.

Dag 251 dinsdag 5/10/11

Vandaag was ik zeeeer moe. Na school 3 uurtjes geslapen en dan een 2 uur lang bad genomen. Daarna waren de kinderen in bed, en gingen curt en teresa boodschappen doen, dus was ik alleen. Ik heb dan tv gekeken en meteen daarna gaan slapen.

Dag 252 woensdag 5/11/11

Tijdens de eerste uren van school heb ik moeten oefenen met koor voor ons concert volgende week. Na het derde uur, mochten al de senior meisjes school verlaten. Teresa kwam mij dan ophalen, want alle senior meisjes en hun mama werden verwacht in het community center. Daar hebben we allen tesamen lunch gegeten en dan hebben we een fashion show gezien. Daarna zijn teresa en ik gaan shoppen. Eenmaal thuis heb ik mij klaargemaakt en mijn kamer opgeruimd, want Katie kwam slapen! We zijn haar om 21u gaan oppikken en dan naar een karaoke bar gegaan. Het was zo leuk !!! we kregen allemaal veel applaus haha xD om 1u in de nacht waren we eindelijk terug thuis en dan meteen gaan slapen.

Dag 253 donderdag 5/12/11

Wow, zware dag, suuuuper moe !! maar.. we hebben het duet !!!!!!!!!!!!! yes yes yes yes yes yes yes yes !!!! voor de rest van de dag veel geoefend. Thuis een 2tal uurtjes geslapen en dan naar het park gegaan. Vandaag was het 92 graden Fahrenheit, super super super warm. In het park mijn voeten in de beek laten afkoelen en dan zo in de zon gelegen. Super warm, een beetje té warm. Eenmaal thuis vroeg gaan slapen.

Dag 254 vrijdag 5/13/11

Vandaag was het senior skipday. Wat wil zeggen dat alle seniors niet naar school moeten komen. Dit kwam zeer goed uit, want vandaag was het Chad zijn verjaardag. In de ochtend zijn we naar Twist & Shout gegaan, de winkel van Katie. Daar hebben we ontbijt gegeten en cake gemaakt. Daarna zijn we 3 uur lang gaan zwemmen. Dat was zoooo leuk !! en verfrissend, het was 85 graden vandaag! Na het zwemmen zijn we in subway gaan eten. Daarna naar zijn huis voor een bonfire met zijn vrienden en familie. Mijn cadeau voor hem was een super grote zingende ballon en een fotokader met 3 foto’s van prom in. Hij was super blij =) het was een leuke, warme dag!

~ Countdown tot mama en rudi hier zijn: 21 dagen ~

~ Countdown tot de laatste dag school: 13 dagen ~  

~ Countdown tot de dag tot ik amerika verlaat: 67 dagen ~