Heeyla !!

Op 24 juni kreeg ik mijn resultaat, ik ben afgestudeerd zonder buizen en als de beste van mijn klas. Happy happy happy !!

Het was echt geen gemakkelijk jaar en soms zag het er echt slecht uit maar ik ben blijkbaar goed in de eindspurt en heb het dus toch gehaald =)

Maandag 28 juni is onze proclamatie en ik mag de afscheidsspeech doen en ik zing ook met enkele andere samen het afscheidslied. De komende dagen zal dus voornamelijk oefenen worden voor de proclamatie. Vanaf maandag zal ik officieel afgestudeerd zijn :D (ik zal volgende week enkele foto's van de proclamatie toevoegen aan de link "foto's van Amerika" rechts op mijn blog).

Nu kan het avontuur dus echt beginnen. De afgelopen dagen ben ik voornamelijk met vrienden weggeweest. Deze ochtend heb ik heeeel mijn kamer moeten opruimen, een echte hel. Wat de examens toch al niet doen met een kamer :p

Ondertussen heb ik nog steeds veel contact met mijn gastmama Teresa via facebook. Ik kijk er echt naar uit om eind Augustus te vertrekken ! Ik ga ook volgende week wat foto's van mijn gastfamilie op de link plaatsen.

We gaan eerst nog op vakantie naar Italië, daarna moet ik nog mijn studenten visa enzo in orde brengen. Na een knallende afscheidsparty vertrek ik dan :p

Jaja de blog berichten vanuit Amerika zullen dus pas starten begin September =)

Ik moet toch eerlijk toegeven dat het me wat doet, afgestudeerd zijn. Ik voel me echt of er een nieuw leven gaat beginnen. Eerst een jaartje studeren in Amerika en dan hier verder studeren, misschien wel conservatorium ... we shall see.
In ieder geval:

It's my turn to see what I can see,
I hope you'll understand, this time's just for me ...

It's my turn and if I don't have all the answers,
at least I know, I'll take my share of chances ...

It's my turn to try and find my way,
and if I should get lost, at least I'll own today...

It's my turn to reach and touch the sky,
no one's gonna say, at least I didn't try !

- Diana Ross


xxx
 
Hallo iedereen !

Ik vertrek in Augustus voor een jaartje naar Amerika als uitwisselingsstudent.
Ik zit momenteel in mijn laatste jaar middelbaar en dit lijkt me heel tof om te doen voor ik ga verder studeren :-)

Op deze blog kunnen jullie mijn jaar in Amerika mee volgen.

Even een overzichtje van de hoogtepunten tot vandaag:

08-01-2010:
yeah ik ben geslaagd voor het selectie interview van WEP en ben dus aanvaard voor het programma !

20-04-2010:
Ik heb de langverwachte brief met info over mijn gastgezin gekregen. Ik zal dus een jaartje bij de familie Lautenbach in Rockford, Michigan gaan wonen. Ik heb al onmiddellijk contact opgenomen met de familie en het ziet er een heel tof gezin uit. Gast-papa Curtis is projectmanager en gast-mama Teresa is huisvrouw (en ook gek op zingen net zoals ik). Ik zal ook drie gastbroers (Braiden, Blake en Damon) en 1 gastzus (Arismia) krijgen. Wauw grote familie maar zit er wel een heel gezellige boel uit. Ik heb momenteel vooral veel contact met mijn gast-mama Teresa via facebook :-)

01-05-2010:
Oriëntatieweekend met de andere Vlaamse Weppers, was een heel tof weekend en veel nieuwe vrienden leren kennen.

01-06-2010:
Vandaag van Wep de bevestiging van mijn vertrek ontvangen. Ik vertrek dus op 28 augustus naar New York en blijf daar dan enkele dagen met andere Weppers en op 31 augustus vlieg ik dan van New York naar Chicago en dan naar Grand Rapids, Michigan waar mijn gastfamilie mij zal afhalen.

Ik heb nog zoveel voor te bereiden voor het vetrek maar ga me nu eerst concentreren op mijn eindexamens.

~ Thalysia ~