Heey heey heey !!

Het vertrek nadert nu zeer snel, ik kan het zelf amper geloven. De vakantie is gewoon voorbij gevlogen. Ik begin nu toch wel heel zenuwachtig te worden.

Ik ben wel blij dat ik pas op het einde van de vakantie vertrek, daardoor heb ik nu nog een fantastische reis gemaakt met mijn familie en ben ik veel bij vrienden kunnen zijn.
Met mijn familie heb ik de eerste twee weken van juli een reis naar Italië gemaakt, ik zweer het, het was fantastisch !!
Mijn ouders, zus, tante, nonkel en drie neven waren er bij. Samen hebben we dan een paar stukjes van Italië gaan ontdekken. Zo zijn we naar onder andere Pisa, Verona, Venetië, Firenze .. geweest. We hebben zelfs de echte David van Michelangelo gezien !
Foto's van de reis naar Italië staan bij mijn Pictures.

Op de nationale feestdag van België (21 juli) zijn we met de hele familie bij mijn nonkel gaan BBQ'en. Ook dit was super tof en foto's staan ook bij Pictures.
Vanaf de familie BBQ tot nu heb ik dan wat dingen in orde gebracht zoals onder andere mijn visum bij de Amerikaanse Ambassade. Voor de rest voornamelijk bij vrienden gezeten.

En dan .. 21 augustus : Mijn afscheidsfeest!
Het was .. GEWELDIG ! Ik kan u eerlijk zeggen, ik heb de beste vrienden ooit ! Heel de nacht doorgefeest en dan de volgende ochtend snel het huis opruimen want het was tijd voor een familie afscheidsfeest. En ja, my family rocks ! (love you mammie ^^ )
Het beste afscheidscadeau ? Een boek met allemaal foto's en tekstjes van al mijn familie en vrienden en zelfs van leerkrachten :D
Na dat weekend was ik toch wel even moe :D maar ja, het was het waard.

Deze laatste week gewoon gezorgd dat alles effectief in orde was en nog laatste keer afgesproken met vrienden.
Gisteren nog met mijn ouders en grootouders een BONGO fotoshoot gedaan :D dat was wel even lachen !
Zo dadelijk ga ik de foto's ophalen, ben benieuwd :p

Tien minuten geleden heb ik dan ook nog even naar mijn gastmoeder gebeld, voor de eerste keer haar stem gehoord, te samen met vier kinderen op de achtergrond :D het ziet er allemaal super uit, I'm ready to go !

Bagage nieuws: We zijn van 18 kg naar 26 gegaan (vraag me niet hoe :p) en eindigen nu met 22,3 kg ! yes :D

Wel mensen, mijn laatste 17 uur in België zijn aangebroken. Volgende blog zal live vanuit Michigan zijn !

See ya ;)

xoxo Thalysia

P.S.: check even mijn nieuwe video op youtube: