Dag 48 dinsdag 10/19/10

Weer een nachtje op de zetel. Ligt niet zo super goed, maar ja, beter dan in shit stank slapen zeker ? We hadden repetitie vandaag, maar enkel zang. Het ging eigenlijk echt goed. Van de acht liedjes is er maar eentje dat nog niet super gaat. Normaal ga ik op dinsdag na school met Katie naar huis en dan in de avond repetitie. Maar orkest had een concert deze avond, dus repetitie was meteen na school =( Maar okay, de repetities zijn goed :p
Na school naar huis gegaan. Morgen is er een auditie voor een solo in ons choir concert volgende dinsdag. Ik had geen flauw idee wat ik ging doen, dus met Teresa wat songs afgegaan. Ik deed een paar Carrie Underwood songs, maar ik vond dat het niet super ging. Dus om 20u begon ik uit het niets “power of love” van Celine Dion te zingen. Curt en Teresa zeiden te samen “ That’s the song ! “.
Yes, we hebben een lied !!
Daarna snel naar bed gegaan om mijn stem in goede conditie te houden xD


Dag 49 woensdag 10/20/10

Auditie .. Onderweg naar school super zenuwachtig. Het liedje op repeat afgespeeld op mijn iPod. Bang om de lyrics te vergeten. Eenmaal op school aangekomen naar de auditie gegaan. Zot e, een auditie om 7u10 in de ochtend :p
Ik begon te zingen en gaf mij volledig. Ik denk dat het goed ging, morgen weet ik de uitslag xD
Op school niets speciaals gebeurd, en er was geen repetitie =( na school meteen aan Teresa uitgelegd hoe de auditie ging. Ze heeft er goede hoop op. Na het eten zijn Teresa, Braiden en ik naar Teresa haar toneel repetitie gegaan. Ze speelt mee in Robin Hood. Ik had daar normaal ook in meegespeeld, maar dan kwam de Sound of Music :D
Het zag er best wel cool uit, en ze deed het super. Braiden gaat één van de kinderen spelen, die vechten met houten zwaarden :p best funny.
Daarna naar huis gegaan en gaan slapen. Morgen de uitslag …


Dag 50 donderdag 10/21/10

Ik was redelijk nerveus voor de uitslag. Na lunch, tijdens Engels kwam Dani binnen. Zij is een vriendin van op de musical. Ze speelt de hoofdnon. Ik wist dat zij ook auditie had gedaan, dus ik vroeg hoe haar auditie ging. Ze zei dat het goed ging, maar nutteloos was, want ik had de solo!!!! Ik was zooo enorm blij, niet te geloven. Na engels had ik dan choir, en iedereen kwam proficiat zeggen enz. Super fun :p
Na school repetitie. We hebben met al de nonnen scènes geblockt. Wat wil zeggen dat we hebben gerepeteerd waar iedereen staat en wanneer wie beweegt. Ik heb er nu al zin in :p Ik heb tijdens de repetities door ook wat aan mijn solo gewerkt. Zenuwachtig !!!
Ooh, de leidingen thuis zijn gemaakt, maar mijn kamer stinkt zooo enorm. Dus we hebben er nu een ventilator gezet.
Ik ben van zetel veranderd, en slaap nu op de zetel beneden.


Dag 51 vrijdag 10/22/10

De zetel beneden slaapt veeeel beter :D vandaag is er echt niets gebeurd, en ik had ook geen repetitie =( na school naar huis gegaan en mijn kamer proberen te verluchten en in orde te brengen. Ik heb met geurkaarsen gewerkt :D Ik ben heel vroeg gaan slapen, in mijn eigen bedje, in een kamer die rook naar vanilla =)

Dag 52 zaterdag 10/23/10

Vandaag ben ik naar de kapper gegaan. Mijn kapper was super cool. Haar naam was Lo (short for Lorie). Ik schat dat ze 25 jaar ofzo is. Echt grappige meid. Ik ben voor herfstkleuren gegaan. Mijn haar is donkerbruin/rood. Meer rood dan bruin, maar echt nice :D
Daarna kwam Mitch mij ophalen, we zijn in een mexicaans restaurant gaan eten samen met zijn mama en zus. Het was lekker en leuk. Daarna zijn Mitch en ik naar mijn huis gegaan. We hebben samen met de kinderen een kampvuur gemaakt, karaoke gedaan en dan samen met Teresa en Curt een film gezien. We zagen ‘death at a funeral’. Zo enorm grappig, echt abnormaal. We lagen allemaal kapot van het lachen. Na de film nog een beetje Wii gespeeld en dan is Mitch naar huis gegaan. Een geslaagde zaterdag !


Dag 53 zondag 10/24/10

Vandaag hadden Teresa en Braiden repetitie. Ik ben met Alec weggegaan. We zijn gaan bowlen. Guess who won .. ikke !!!!! Na het bowlen zijn we subway gaan eten, en dan naar de cinema gegaan. We hebben ‘paranormal activity 2’ gezien. Ik heb 2 keer gekrest in de cinema. Het was zooo eng. Iedereen in de zaal was aant freaken! Na de cinema heeft Alec mij thuis afgezet. Teresa en Curt zijn dan gaan uiteten. Ik heb beneden met Damon een film gezien, en de rest heeft boven een film gezien. Vroeg gaan slapen. Morgen school =(

Dag 54 maandag 10/25/10

En school is weer begonnen, joepie … Nog maar één dag voor het concert, zenuwen komen :p We hadden weer repetitie, maar we waren een uurtje vroeger klaar dan anders. Ik ben met Katie naar huis gegaan. We hebben ‘madea goes to jail’ gezien. Nu dat was een grappige film ! Net zoals ‘death at a funeral’ is het een ‘black movie’. Zooooo enorm funny. We lagen kapot van ’t lachen !! Om 19u kwam Curt mij ophalen. Nog een paar keer mijn solo geoefend en dan gaan slapen.
Morgen is het zo ver !!


Dag 55 dinsdag 10/26/10

Concert !!!!!
De dag was enorm angstaanjagend en fun. Toen ik opstond las ik op tv dat er een ‘tornado watch’ was. Dat wil zeggen dat er een kans is op tornado’s. School was niet afgezegd, dus iedereen ging naar school. De wind was super hevig, met momenten vloog ik bijna weg! Op school had iedereen schrik van mogelijke tornado’s en van het feit dat concert afgelast kon worden. Dat was het laatste dat ik wou!
Tijdens algebra ging de intercom af. Er was een tornado signal. Wat dus wil zeggen dat er tornado’s waren. School werd afgesloten en niemand kon school verlaten. Op zich vond ik dat nog niet erg, want ik ga voor lunch toch niet buiten.
Tijdens choir vroeg ik of het concert nog door ging, en nog voor dat hij kon antwoorden ging de intercom weer af. Alles na school was afgelast, behalve volleyball match en choir concert. Yes !!!
Na school ben ik met Katie mee gegaan. We zijn naar de shop van haar mama gegaan. Het is helemaal in de stijl van de jaren ’50. De zetels, jukebox, behang .. echt cool! Ze maken verschillende cakes en lunch menus. Ik kreeg gratis eten ^^ haha, het was echt super lekker ! Daarna zijn we naar haar huis gegaan, hebben ons haar en make up gedaan. En dan nog even naar america’s funniest home videos gekeken. Echt lachen !
Dan was het concert tijd .. Iedereen was zenuwachtig. Women’s ensemble en Men’s ensemble was voor ons. Na hun optreden was het tijd voor ons, Concert Choir. We deden het goed, en kregen enorm veel applaus. Ik vond het leuk, en was blij dat ik een kans had om al op het podium te staan en het publiek te zien voor ik de solo deed. Dat nam mijn zenuwen weg. Dan was het tijd voor mijn solo. De zaal was super donker, ik ging naar de microfoon en een spotlight scheen ineens op mij. Zenuwen.. het was zo donker en door de spotlight kon ik niemand van het publiek zien. Dat gaf een beter gevoel. Ik heb gezongen met emoties en vond het super leuk. Na mijn solo, kreeg ik staande ovatie! Yes yes yes yes !! Ik moest dan snel backstage want het finale lied met iedereen kwam eraan. Backstage zei iedereen dat ik amazing was! Finale lied was super leuk :D
Na het concert kreeg ik zoveel positive commentaren, wow.
We zijn dan naar huis gegaan en ik was zo hyper, het was moeilijk in slaap te vallen.
Het was geweldig !!
Voor de Belgische fans, er was een DVD gemaakt van de avond, ik zal die naar mijn mama sturen, ge kunt altijd aan haar vragen of ge hem moogt lenen.


Dag 56 woensdag 10/27/10

Wat was ik moe toen ik moest opstaan. Maar nog steeds in extase van mijn optreden. Ik wil het opnieuw doen !! :D Buiten was de wind nog steeds super hevig, tafels en stoelen lagen overal. Bomen lagen op de wegen. Gelukkig zover ik weet geen doden of zwaargewonden.
Op school kreeg ik duizend keer ‘proficiat’ en ‘you’re amazing!!’ te horen. Me very happy ^^
Tijdens choir hebben we naar de dvd gekeken, maar niet naar de solo, die is voor morgen. Ben benieuwd hoe ik het heb gedaan :D Choir leerkracht was trots op mij.
Na school hadden we repetitie, zang. Elk liedje lukt nu perfect.
Na de repetitie naar huis gegaan. Met die sterke wind besloot Curt om te kitesurfen. Dat was echt cool en leuk! Daarna heb ik een douche genomen en een ijsje gegeten. Slaapzacht !


~ Countdown Birthday : 6 days ! ~

week 7

10/18/2010

1 Comment

 
Dag 40 maandag 10/11/10

En het is weer school. Het is moeilijk om iets te schrijven over een schooldag. Want laten we eerlijk zijn, school is school. Wel, dat geldt waarschijnlijk alleen voor de lessen. Want na school zijn er gelukkig verschillende dingen te doen ! Wil je iets weten over mijn lessen van vandaag ? mmmh .. let’s see.. Het was makkelijk xD De governemnt van Michigan kwam langs en we zijn dan op TV geweest. Joepie. Publiciteit voor onze school. Na school had ik repetitie ! We hebben een choreagrafie geleerd. Ge weet wel, wanneer de Family Von Trapp een feestje geeft en iedereen zit te dansen. Ik zal naast mijn rol als Sister Catherine, ook een van de vrouwen zijn die dansen op het feest. We hebben dus de wals geleerd. De dans was niet al te moeilijk, wel heel grappig om iedereen zo te zien proberen. Buiten dat, absoluut niets gedaan :D

Dag 41 dinsdag 10/12/10

Ik hou van dinsdagen! Tijdens lunch kwamen al de exchange studenten samen in the office om samen te eten. We aten hot dogs, aardappelsalade en appeltaart met ijs. We hebben dan twee uur lang met de exchange studenten samen gezeten en plezier gemaakt.  Na school moesten de nonnen naar de costume crew om onze kledij te proberen. Het was zo grappig, ik zag er echt niet uit xD Het kleed was te groot, dus ze gaan het innemen. We hadden eerst geprobeerd met een soort van riem, maar het bleef te groot. Ofwel hebben ze hier enorm grote maten, of ik ben echt goed bezig met afvallen J Na het passen van onze kledij, ben ik met Katie naar huis gegaan. Beth en haar vriendje Caleb waren er ook. We hebben muziek gemaakt, spelletjes gespeeld .. Het was super tof ! We wouden de golf cart nemen, maar die werkten niet. Jammer. Maar het was toch super leuk. Dan om 18u hebben we pasta gegeten en dan naar de vocal repetitie gegaan. We hebben het liedje “How do you solve a problem like Maria” geprobeerd. Echt grappig. Ik krijg meer zanglijnen solo, feels good xD De repetitie was gedaan om 21u. Ik ben dan terug met Katie naar huis gegaan en om 22u kwam Curt mij daar ophalen. Snel in bed gekropen.

Dag 42 woensdag 10/13/10

Vandaag was .. speciaal. De lessen gingen okay, en ik had geen grote verwachtingen van de dag aangezien er toch geen repetitie was. Maar de laatste 10 minuten van de schooldag liep het toch wat anders dan ik had verwacht. De main office zei door de luidsprekers in elk klaslokaal dat de leerkrachten geen enkele leerling uit de klas mochten laten. Op dit moment was niemand echt bezorgd. Maar 5 minuten later ging de luidspreker weer aan. Main office: CODE RED !! CODE RED !! LOCK DOWN !! Thalysia totaal in paniek: MOMMY, help I’m freaking out !!!!!!!  Al de leerlingen liepen door de klas. Deur ging op slot, ramen werden donker gemaakt. Iedereen zat tegen een muur of ander banken. Ik zat onder mijn stoel, klaar om in mijn broek te plassen. Na 10 minuten ging het alarm af en mochten we de klassen verlaten. Ik heb nog nooit zo snel naar de bus gelopen. Op de bus waren er dan weer verschillende verhalen te horen over wat er was gebeurd. Onze busdriver zei dat het ging over iemand die een geweer had en dreigde iedereen neer te schieten. Echt zeker was niemand over wat er was gebeurd. Eenmaal thuis heb ik het tegen Teresa gezegd en die was precies nog meer in paniek dan ik was xD Na onze goede publiciteit voor school op maandag, kwamen we nu in het nieuws met slechte publiciteit.

Dag 43 donderdag 10/14/10

Op school verschillende verhalen over het incident. Na lunch kregen we dan een brief van the main office dat verklaarde wat er exact was gebeurd. Het ging over twee ‘bendes’ in onze school. De rode en de blauwe bende. Ge kunt de members herkennen aan hun kledij. Of ze zijn in het rood, of ze zijn in het blauw xD die bendes hadden een gevecht en de blauwe bende dreigde iedereen neer te schieten in school die iets rood droeg. Het pistool bleek een Airsoft Gun te zijn, wat buiten wat blauwplekken niets doet. Niemand was dus echt in gevaar. Na school repetitie. We hebben een paar scènes gedaan met al de nonnen. We hebben dan geleerd hoe we het podium op moeten komen, waar we moeten staan om iets te zeggen enz.. het was leuk !

Dag 44 vrijdag 10/15/10

Na school ben ik met Mitch gaan shoppen. We zijn eerst naar “sub way” gegaan, ik heb een broodje met chicken terriyaki gegeten. Daarna gewoon wat winkels afgegaan maar niets gekocht. We zijn dan naar het football veld gereden want vandaag was het ‘lights out game’. Dat wil zeggen dat het een football match was, onze school tegen een andere. Maar tijdens de break gaan alle lichten uit en doet de marching band een optreden met allemaal glow sticks. Ik heb tijdens de game bij Katie, Jonah, Beth, Calec en Mitch gezeten. De break met al die lichtjes was prachtig en super cool! Op het einde van de wedstrijd was het 21-21, dus we gingen in overtijd. Na 5 minuten wonnen we met 27-21! Het was een super spannende wedstrijd. We gaan naar de play offs ! Na de wedstrijd heeft Mitch mij thuis afgezet. Teresa haar zus en die haar man en kinderen waren op bezoek. We hebben gepraat, karaoke gedaan, kampvuur.. Uiteindelijk om 2u30 gaan slapen.

Dag 45 zaterdag 10/16/10

Opgestaan om 9u30. Een douchke genomen, ontbeten en wat huiswerk gemaakt. Om 13u30 heeft Teresa mij naar het huis van Elicia gebracht. Zij gaf een verjaardagsfeest. Mijn cadeau voor haar was een coupon voor 20 dollar in een haar/nail salon. Ze was super blij. Op het feestje was Elicia, ik, Maggi, Mayakla en Nicola. We hebben manicure en pedicure bij elkaar gedaan. En dan ons haar. Ik had super grote krullen net zoals Olivia Newton John in Grease. Daarna hebben we een modeshow gedaan xD daarna zijn we naar de cinema gegaan en hebben we de film ‘life as we know it’ gezien. Wow echt hilarisch ! Na de film zijn we in Elicia’s jacuzzi gegaan. Dat was echt cool, want het was al voorbij middernacht, dus we hadden disco lichtjes in de jacuzzi en dan super luide muziek. En dan zitten dansen in de jacuzzi. Daarna nog een film gezien, maar ben in slaap gevallen xD

Dag 46 zondag 10/17/10

Om 8u30 wakker geworden want Maggi ging naar huis. We hebben dan toast gegeten. Daarna guitar hero gespeeld. Om 11u kwam Teresa mij ophalen. Eenmaal thuis heb ik een goede douche genomen en ineens de badkamer gekuist. Want haar zus was het hele weekend gebleven en gisterenavond hadden ze nog andere mensen over, dus de badkamer was a mess. Daarna heb ik huiswerk gemaakt. Om 15u zijn we naar een soort van boerderij gegaan. Daar kon ge dan pompoenen kopen voor Halloween. We hebben op tractors gereden en donuts gemaakt van pompoenen gegeten. Het was echt leuk. Daarna zijn we naar huis gegaan. Thuis hebben we tv gezien.
Om 22u kwam Braiden zeggen dat hij de wc niet kon doorspoelen. Dus Curt probeert het te repareren. Het ging niet goed, dus hij vroeg mijn help. We keken dan in bad en alles was gevuld met zwart water. Dus Curt ging naar de machine kamer en ik volgde. Ik stapte in een plas met water en kijk naar de grond, alles lag vol met water. Dus ik roep Curt. We gaan mijn kamer binnen om naar mijn kast te gaan, waar de buizen zijn. Alles was overstroomd en stonk naar kak. Curt probeerde dan iets te doen om het te maken, en ik moest een schakelaar switchen. Dus wanneer hij riep, deed ik dat, maar alles was al op hel gevallen. Dus hij begint te roepen en loopt naar de badkamer boven en neemt 3 showers. Hij zei dan dat ik op de zetel boven moest slapen, want mijn kamer ruikt naar kak en staat vol water. Dus ik probeerde te slapen, maar het was moeilijk want hij kwam vele keren naar boven om te douchen xD Uiteindelijk om 3u in de ochtend is hij gaan slapen, en ik ook. Van een shit nacht gesproken ..


Dag 47 maandag 10/18/10

Om 5u30 al moeten opstaan. Het was enorm pijnlijk. Tijdens de lessen had ik moeite met wakker te blijven. Na school hadden we repetitie. We hebben 5 scènes proberen door te lopen. Het zag er al echt goed uit. Thuis heb ik macaroni met ham gegeten xD Ik heb dan 2 uur gewerkt aan een essay over de annexatie van Hawaii. Boring. Terwijl ik huiswerk deed, heeft Curt proberen te werken aan de buizen, maar het lukte nog steeds niet. We hebben het allemaal minstens twee keer op hem horen vallen .. Blijkbaar had de zus van Teresa baby doekjes in de wc gespoeld. Tja .. Het is nu 21u, ik ga een douche nemen en terug op de zetel slapen. Curt is nog steeds bezig, hopelijk werkt alles morgen terug. En voor de mensen met verstand van deze dingen. De wc en douche boven zijn niet in verbinden met die van beneden. Dus ik kan boven naar de wc gaan en douches nemen zonder dat het door de buizen beneden gaat. Slaapwel !

~ Life's what you make it, so let's make it rock ! ~


Week 6

10/10/2010

1 Comment

 
Dag 32 zondag 10/03/10

Om 10u opgestaan, want de kinderen waren voor mijn slaapkamerdeur aan het spelen. Geweldige manier om wakker te worden! Om 12u gingen de moeder en zus van Teresa naar huis. Teresa vroeg dan of Alec, die mij vorige week had uitgevraagd, mij vandaag kon komen ophalen. Dus heb ik het aan Alec gevraagd. Een uur later was hij er J We zijn naar de cinema gereden en hebben de film “Easy A” gezien. Echt een leuke en grappige film ! Daarna zijn we naar een Italiaans/Amerikaans restaurant gegaan, ik heb een lasagne genomen. Het was lekker, en hij betaalde alles, dat maakt het altijd nog lekkerder :D Na het restaurant gaf hij mij een juwelendoosje. Daarin zat een ketting van een dragonfly. Het is heel glinsterend en super mooi ! Me very happy. Om 21u heeft hij mij thuis afgezet en ben ik meteen gaan slapen. Het was een lang weekend :D

Dag 33 maandag 10/04/10

Kan een dag nog erger?! Ik zit op de schoolbus onderweg naar school en wil mijn nieuwe ketting aan Matt tonen. Oops, waar is het beeldje ? De dragonfly was eraf gevallen. Ik in paniek, neem mij gsm voor wat extra licht en zoek in de bus. Iedereen hielp mee zoeken. Wanneer we bij de school waren, hadden we het nog steeds niet gevonden. En net wanneer ik wil afstappen ontdek ik dat ik mijn gsm kwijt ben. Great ! Dus tegen de buschauffeur gezegd dat ik twee dingen kwijt was. Ze zei dat ze ging zoeken wanneer iedereen weg was.
Op school had ik eerst wat moeite met happy te zijn door die stomme ketting en mijn gsm. Maar gelukkig heb ik goede vrienden die mij happy kunnen maken :D Een hele dag Alec ontweken, zodat hij niet zou merken dat de ketting weg was. Er was vandaag geen repetitie, dus snel naar de bus gelopen in de hoop dat mijn spullen terug waren gevonden. Mijn gsm was terecht, maar de dragonfly spoorloos. Toen ik afstapte heb ik mijn hele route afgewandeld op zoek naar de dragonfly. Uiteindelijk heb ik het gevonden op de oprit! Yes !!
Thuis het hele verhaal van mijn afschuwelijke dag gedaan, en lachen dat die deden :D


Dag 34 dinsdag 10/05/10

Na een afschuwelijke dag, een fantastische dag ! Ik was super goedgezind. De lessen gingen super snel voorbij, waarschijnlijk omdat ik zo happy was :D Vandaag had ik repetitie van 7-9. Dus na school ben ik met Katie en Beth (mijn mede-nonnen) naar het huis van Katie gegaan. We hebben samen met haar broer Jonah op de golfkar gereden. Dat was echt de max! Beth was zo bang, ik kwam niet meer bij van ’t lachen! Toen we terug bij het huis van Katie waren, kwam het liedje ‘Womanizer’ van Britney Spears op de radio. We hebben als drie idioten gedanst en Jonah heeft het opgenomen. Je vindt het filmpje terug op mijn facebook! Daarna hebben we lasagne en taart gegeten !
En dan tijd voor de repetitie. Vandaag was enkel een zangrepetitie. Het was echt leuk, zo’n fijne mensen. Na de repetitie heeft Curt mij opgepikt en ben ik meteen gaan slapen. Prachtige dag =)


Dag 35 woensdag 10/06/10

Absoluut niets gebeurd vandaag, het was een doodnormale dag. Saai he ? Ge weet wel, naar school, geen repetitie dus naar huis, huiswerk gemaakt, naar de winkel gereden. Ooh, ik heb Amerikaanse pannenkoeken gemaakt. Das al voor de dag. Mmmmh, boring!

Dag 36 donderdag 10/07/10

Mitch had een game in de avond, dus heb ik de hele tijd zijn jersey gedragen op school. Wat is populair zijn toch leuk :D Iedereen kent mij, lacht naar mij, praat met mij. Degene die mij niet kennen, komen dan praten want ik heb een football jersey :D België heerst, haha ! Na school weer een zangrepetitie gehad tot 4u. Daarna heeft de mama van Mitch mij opgepikt en zijn we samen met zijn zus en stiefvader in de pizza hut gaan eten! Joepie :D na het eten naar de wedstrijd gereden. Daar met wat andere leerlingen gesproken. De game was 52-0 voor Greenville. We waren zo goed, dat het op den duur saai werd. We wisten al dat we gewonnen hadden. Mitch heeft de tegenstander die een Touch down wou maken getackeld. Way to go ! Na de game naar huis gegaan en gaan slapen.

Dag 37 vrijdag 10/08/10

TGIF !! (Thank God It’s Friday!). Tijdens US history kregen we koekjes en appelsap. De reden? Het was vrijdag :D De rest van de lessen verliepen goed. Koor was weer zalig zoals altijd. Wat hou ik toch van zingen! Na school geen repetitie, dus naar huis. De ouders van Curt waren er, en ik heb samen met zijn moeder steak met patatjes gemaakt. Was echt leuk. Damon was heeel ziek, dus we hebben niets gedaan voor de rest van de avond. Kinderen hebben “Shrek 2” gezien en ik heb een boek gelezen. Met dank aan mama voor mij een boek op te sturen!

Dag 38 zaterdag 10/09/10

Pas wakker geworden om 12u. Het was precies nodig :D Douchke genomen, lunch gegeten en met Teresa vertrokken. We zijn naar een sale gegaan met Halloween kostuums en kinderkleren. Ik zal een sexy tijger zijn :p Daarna wat winkels afgegaan, niet echt iets gekocht. Behalve een verjaardagscadeau voor Marianne, een exchange student uit Zwitserland, die morgen jarig is. Om 17u30 waren we terug thuis, we hebben pasta met kip gegeten. Daarna zijn Teresa en Curt uitgegaan, en heb ik gebabysit. We hebben de film ‘Letters to God’ gezien. Mensen, ik raad u deze film echt aan. Zo mooi en aangrijpend ! Blake en Damon in slaap gevallen tijdens de film, dus heb ik hun naar hun kamer gedragen. Braiden en Aris zijn zelf in hun bed gekropen. Ik ben dan nog 20 minuutjes opgebleven om zeker te zijn dat iedereen sliep.

Dag 39 zondag 10/10/10

Wakker geworden om 10u. Met de kinderen een filmpje gezien. Damon, Teresa en Curt sliepen nog. Om 11u ging ik naar boven om eten te zoeken en ik hoorde Damon wenen, dus ben hem snel gaan halen zodat Teresa en Curt verder konden slapen. Ik heb als lunch Noodles met toast gemaakt. De kinderen heel blij :D Om 12u stonden Curt en Teresa op. Die waren zo blij dat ze eens lang konden slapen. Thank God voor de exchange student :p Curt heeft mij dan naar het verjaardagsfeestje van Marianne gebracht. Ze was super blij met haar cadeau: een scrapboek met de kleuren van onze school ! We hebben hotdogs en taart gegeten en football gespeeld. Daarna kwam Curt mij terug ophalen. We hebben dan een bonfire gemaakt, en een hele tijd buiten gespeeld. Het was zalig weer. We hebben baseball, softball en football gespeeld! Was echt super leuk. Daarna marshmallows gegeten :p Tot slot heb ik pannenkoeken gebakken voor morgenvroeg ! Dan heb ik “Letters to God” nog eens gezien. Nu hop naar bed, morgen school =(
Ooh btw, er zijn nieuwe foto’s in mijn albums. En wil je een ouderwetse brief opsturen of een cadeau (hint hint, birthday coming up => 2 november), je vindt mijn adres op deze website onder ‘Contact me’.


~You are a letter ... not written with pen and ink, but with the Spirit of the living God ~

 
Dag 28 maandag 09/27/10

Eerste schooldag na homecoming. Ge kunt de onderwerpen van de dag al raden. Homecoming, drama, homecoming, drama .. en af en toe een nieuw koppel, vers gekoppeld tijdens homecoming. Hoe amerikaanser kan het ? De lessen op zich waren zoals altijd easy and boring. Ik begin te begrijpen waarom in Amerikaanse High School films de lessen altijd ene second duren en al de rest zich in de gangen of na school afspeelt. Ge hebt 5 minuten om van de ene klas naar uw locker en naar de volgende klas te gaan. En toch spelen mensen het klaar om in die 5 minuten – die ik nodig heb om die stomme locker op te krijgen en dan naar de les te lopen voordat ik te laat ben – een grote ruzie te maken, iemand te dumpen of zelfs een lief vinden. Ik vrees dat ik nog niet helemaal de Amerikaanse mentaliteit heb. Ik voel me er precies net iets te volwassen voor.  
Anyway, eerste repetitie van The Sound of Music ! We hebben gewoon een read through gedaan. Het ziet er echt super leuk uit, en mijn theater collega’s zijn echt super ! Ik denk dat hier al mijn actie en drama zal gebeuren (haha, actie en drama in theater, hint hint lach lach).
Na de repetitie naar huis gegaan en wat gestudeerd.

Dag 29 dinsdag 09/28/10

Vandaag heb ik weer pech gehad. Er kwam een ongelooflijk knappe jongen door de gang. Ik kijk – laten we eerlijk zijn, staar – naar hem en uiteraard .. Boem, daar lag ik op de grond. Typisch! Ik heb mijn enkel omgeslagen, en met mij super hakken was dat echt wel heel pijnlijk. Dus geen andere keuze dan de rest van de dag op sokken rond te lopen. Das hier precies normaal, ik zie mensen in hun pyjama en pantoffels naar school komen. Dus ik denk dat ik qua fashion nog wel okay zit.
Vandaag geen repetitie, dus met de schoolbus naar huis. Ik was al gewoon aan elke middag iets doen. Op de bus zag Brandon zijn kans om met mij te praten. Keep wishing boy! Ik ben naast Matt gaan zitten, die zit in mijn biology en choir klas en woont de straat naast mij. Een heel gesprek over muziek!
Eenmaal thuis boodschappen gaan doen met Teresa. Daarna hebben we snel taco’s gegeten, want we moesten terug naar school voor een meeting voor the sound of music. Het was saai, want ge wist alles al. Ik denk dat ze meer een meeting voor de technische crew wouden, want de acteurs wisten alles al. Dus aangezien we dan toch in school waren, zijn we naar de volleybal match gaan zien. De zus van Mitch deed mee, dus hebben we met Mitch en zijn mama gesproken.
Daarna naar huis en tv gekeken.
p.s.: Ik heb exact een maand geleden België ingeruild voor Amerika, de tijd vliegt!

Dag 30 woensdag 09/29/10

Vandaag mijn eerste rapport gekregen voor Government en English. Government A (met 97 %), en English A- (92%). Iedereen fier, joepie ! Een kerel uit mijn government klas, Alec, heeft gevraagd of ik met hem eens iets wou doen, hij wilt mij naar een restaurant nemen en dan naar de cinema. Ik mag alles kiezen, en hij betaalt. Klinkt goed :D Maar momenteel niet zoveel tijd, dus hij zal moeten wachten. Ook de eerste uitnodiging voor een verjaardagsfeestje gekregen! Op 31 oktober, halloween, yeah!
Na school, repetitie, yes! Ik vind de groep echt zo leuk, dat ik precies nog liever de musical doe voor de mensen dan voor de musical zelf. Weird, right? We hebben weer een read through gedaan, deze keer van akte 1, met wat meer aanwijzingen enz. Na de repetitie naar huis gegaan en tv gekeken.

Dag 31 donderdag 09/30/10

Vandaag was euhm .. speciaal. Ik ging naar mijn locker en rarara, mijn locker zat vol chocolade. Uiteraard ben ik een meisje dat dol is op chocolade, dus mij hoort ge niet klagen :D geen idee van wie het was, kon mij ook niet veel schelen, gratis chocolade is altijd leuk ! Tijdens tweede uur, Biology, keek Mitch de hele tijd naar mij en dan plotseling vroeg die een gang pasje om naar de wc te gaan. Toen ik na die les terug naar mijn locker ging, zat zijn jersey erin met een briefje of ik de chocolade lekker vond. Me very happy :D
Weer repetitie gehad vandaag ! Akte 2. Ik ben zooo blij dat ik deze repetities heb, beter dan thuis zitten en niets doen. Na de repetitie naar de football practice van Braiden gegaan. Een hele tijd met Curt gepraat over vanalles. School, muziek, kunst, musicals.. We hadden beide gehoord deze morgen op de radio dat de musical Wicked naar Lansing kwam. En omdat ik heel de tijd over die musical spreek en Curt die daardoor graag wou gaan zien, zijn we nu beide super blij dat die naar hier komt. Ze komen van 1 tot 12 december, dus we gaan zien voor tickets ! Yes !!!    

Dag 32 vrijdag 10/01/10

Het is oktober !! En geen school vandaag !! Teresa was al vroeg wakker, want vanavond is de halve finale voor die wedstrijd en ze wist nog niet welk lied ze ging doen. Ik heb repetities van 13 tot 16, en haar repetitie begint om 17u. Dus iedereen in paniek. Uiteindelijk heb ik Mitch gebeld, die heeft mij opgepikt, met mij fastfood (wendy’s) gaan eten en mij dan naar de repetitie gereden. De mama van Teresa is gekomen om de Damon en Blake mee te nemen naar de speeltuin (Aris en Braiden waren in school), zodat Teresa zich rustig kon klaarmaken. Tijdens onze repetitie hebben we ons moeten laten meten voor kostuums. Mijn lijn is perfect aant worden, ik ben zelf onder de indruk :D Na de repetitie heeft de mama van Teresa mij opgepikt en naar huis gebracht. Zij is dan meteen met Teresa naar de wedstrijd gegaan, en ik moest babysitten. Om 17u30 kwam Curt thuis, maakte eten en ging naar de wedstrijd. Dus was ik weer alleen met de kinderen. We hebben een film gezien, alleen op die manier zijn die allemaal stil.
Om 20u waren ze allemaal al terug. Ze is erdoor ! Morgen de finale! Haar zus, die haar man en 2 kinderen kwamen om 20u30 en zijn allemaal blijven slapen, ook de mama van Teresa. We hebben karaoke gedaan en echt gelachen. Ze hadden allemaal veel te veel gedronken dus karaoke was te grappig voor woorden. Dus heb ik stiekem gefilmd :D
Om 1u30 ben ik gaan slapen, de rest heeft voort gedaan tot 4u !

Dag 32 zaterdag 10/02/10

Vandaag was Mitch er al om 12u. We hebben eerst karaoke gedaan en dan zijn we naar de football game van Braiden gegaan. Zijn ploeg speelde in de High School van Rockford, de school waar ik normaal naartoe zou zijn gegaan. Die school is enorm, en ik ben binnen gegaan met Mitch en we hebben foto’s gevonden van Curt! Het was zooo grappig. Het waren team foto’s van track en football van ’97 en ’98.  Na de football game, die we hebben gewonnen tegen Greenville, hebben we met al de kinderen, Mitch en ik football gespeeld en geworsteld. Was echt grappig. Braiden en Mitch bleven maar worstelen. Om 16u ging Mitch naar huis.
Teresa vertrok dan met haar zus en mama naar de finale. Ik, Curt, de man van de zus van Teresa en al de kinderen bleven thuis. We hebben een film gezien.
Om 20u30 kwamen de girls terug thuis. Teresa is tweede geëindigd en heeft 300 dollar gewonnen! Ze is echt super blij! Ik ga nu mijn was wegleggen en slapen!

xoxo Thalysia