week 11

11/25/2010

1 Comment

 

Dag 74 zondag 11/14/10

Vandaag geslapen tot 10u30 en mij dan snel klaargemaakt. Om 11u met mama geskypet. Deed deugd om haar te zien en te horen. Na de skype heb ik huiswerk gemaakt. Om 15u gingen Teresa en Curt naar een voorstelling. Het is een soort van toneel waarnaar ze kijken terwijl ze avondeten krijgen. Ik bleef dus thuis met de kinderen. De kinderen hebben gewoon een film gezien terwijl ik mijn huiswerk af maakte. Daarna hebben we samen naar ‘Extreme make over home edition’ gezien. Om 20u20 kwamen Teresa en Curt dan thuis. Kinderen zijn gaan slapen, wij hebben nog Desperate Housewives gezien en dan ben ik ook gaan slapen.

Dag 75 maandag 11/15/10

Vandaag geen school. Maar ik moest wel naar school voor repetitie. We hebben de musical doorgelopen met make up en kostuums. De musical duurt 2 uur en 40 minuten, en er zal een pauze van 10 minuten zijn. Dus in totaal bijna 3 uur. Na de repetitie zijn Curt en ik nog even naar WalMart gegaan voor boodschappen te doen. We hebben nog wat tv gezien, maar niet echt iets speciaals. En dan gaan slapen, morgen school.

Dag 76 dinsdag 11/16/10

Vandaag was het niet zomaar een repetitie, het was een press review. Dat wil zeggen dan de ‘pers’ in de zaal zat om een artikel over de musical te schrijven. Voor ons was het eigenlijk gewoon een soort van repetitie, maar dan met kostuums en make up. Niemand was zenuwachtig. En het ging heel goed. Dus na de ‘repetitie’ kon iedereen gerustgesteld naar huis gaan. We waren klaar voor de musical.

Dag 77 woensdag 11/17/10

Vandaag was het de dress rehearsal. Dit is eigenlijk gewoon de generale repetitie. Een paar studenten zaten in de zaal omdat het gratis was vandaag. Teresa en Curt waren er ook, want door Teresa haar toneelstuk was dit de enige dag dat zij kon komen. De hele musical ging geweldig. En het leuke is, telkens als ik niet op het podium ben, zitten we in een kamer backstage. Daar is een groot scherm waarop we kunnen zien wat er op dat moment op het podium gebeurt en dan kunnen we ons klaarmaken voor we op het podium moeten. Na scène 4 heb ik een halfuur pauze voor ik er weer op moet. Alle nonnen zitten dan in die kamer te poker, eucre te spelen en andere kaartspelletjes. Echt leuke sfeer backstage. Achteraf zeiden Teresa en Curt wat ze ervan vonden, en ze vonden het super ! Morgen openingsavond !!

Dag 78 donderdag 11/18/10

Opening!! Iedereen was zo blij voor de opening van de musical. Mijn locker was helemaal versierd en had een poster van de sound of music erop met ‘break a leg’. Vond ik echt lief. Iedereen had zoveel zelfvertrouwen, misschien een beetje teveel. De zaal was helemaal vol. Maar het optreden ging niet zoals verwacht. In plaats van de kerkklokken klonk een deurbel. Normaal moet het gordijn naar beneden komen, en dan pas de klooster achtergrond omhoog zodat ze dan het huis van de Von Trapp naar voren konden schuiven, maar het gordijn was nog open toen de achtergrond omhoog ging, daardoor kon de hele zaal het huis al zien + 2 crew people die nog op het podium stonden. Toen ik dan backstage ging bleek iemand haar hand gebroken te hebben tussen de trappen van het huis van de Von Trapp. Dus die moest meteen naar spoed. En wanneer Jonah zijn scène kwam zei ik tegen Katie ‘Ik heb Jonah niet gezien backstage, zou hij wel op tijd zijn?’. En net wanneer mijn zin gedaan was kwamen crew people in paniek binnen gelopen om te zeggen dat ze Jonah niet konden vinden. Iedereen ging op zoek naar Jonah. Ik bleef in de kamer naar het scherm van het podium kijken. De mensen die op het podium stonden te wachten op Jonah wisten niet wat te doen en waren gewoon stil, ze zeiden geen woord. Uiteindelijk kwam Jonah op podium en deed gewoon zijn scène. Blijkbaar zat hij in een oefenruimte zijn lied te oefenen. Maar buiten al die dingen was de musical goed. En het publiek vond het fantastisch, maar iedereen backstage was teleurgesteld. Het ging elke keer super goed tot openingsavond. Waarschijnlijk door teveel zelfvertrouwen. Voor jullie informatie, ik deed het goed :D

Dag 79 vrijdag 11/19/10

Tweede show. Zaal was helemaal uitverkocht. De musical ging geweldig ! Iedereen was op zijn hoede om niet te laat te komen. En de kaartspelletjes backstage waren zo leuk. Tijd vloog voorbij. Ooh heb ik dit al verteld? Na de laatste scène komt iedereen om de buurt in groepen op het podium voor applaus.  Eerst de nazi people, dan de nonnen, dan Rolf en de bediendes, dan ik en de 4 andere hoofdnonnen, dan max en elsa, dan de kinderen en dan maria en de kapitein. De hoofdnonnen, waaronder ik dus, krijgen elke keer enorm veel applaus, joepie! En dan wanneer iedereen applaus heeft gehad delen we ons op in 3 rijen, ik sta op de eerste. En dan zingen we nog allemaal samen het do re mi lied. Gosh, applaus krijgen voelt goed :D na het optreden kwam ik in de lobby en mensen kwam mij feliciteren, en ik kreeg een boeket rozen van Elicia en Maggi !! Joepie !!!!!!!!

Dag 80 zaterdag 11/20/10

Ik heb geslapen tot 13u en dan douche genomen, en rustig klaargemaakt. Ik heb dan nog uno met Braiden gespeeld, en dan heeft Curt mij naar school gebracht voor de laatste show. De zaal was weer helemaal uitverkocht. Het was een super optreden, en achteraf moesten we alles helpen afbreken. Om middernacht zijn we naar ‘big boy’ gegaan. Een fastfood restaurant, maar iets chiquer dan mcdonalds. We kregen gratis taart !! We hebben daar tot 2u gezeten, veel gegeten en nog eucre gespeeld. Iedereen is nu een beetje verslaafd aan de kaartspelletjes. Daarna heeft Katie mij naar huis gebracht. Teresa en Curt waren uit. De mama van Teresa was bij ons thuis. Toen ik thuis kwam zei ze dat Blake beneden in de zetel lag, maar dat hij de hele tijd moest overgegeven. Toen ik ging slapen, een halfuur daarna hoorde ik hem wenen. Dus ik sta op en ga kijken. Hij had overgegeven over zichzelf. Dus ik heb hem propere kleren gegeven en hem wat opgekuist. Daarna heb ik hem een beetje water gegeven, en voor de rest van de nacht heeft hij niet meer overgegeven.

Dag 81 zondag 11/21/10

Na een korte nacht ben ik om 10u50 opgestaan om te skypen met oma en bompa. We hebben anderhalf uur geskypet ! Maar dan moest ik wel stoppen want ik had huiswerk en had honger =D na mijn ontbijt/lunch ben ik aan huiswerk begonnen, en was pas klaar om 19u =( Teresa en Curt kwamen mij bedanken om de voorbije nacht zo voor Blake te zorgen. Om 20u heb ik naar de music awards gezien, en om 23u30 gaan slapen.

Dag 82 maandag 11/22/10

Deze dag voelde zo raar, geen repetitie, geen musical. Gewoon school, waar iedereen mij kwam feliciteren, en dan naar huis. Terug op de schoolbus naar huis, het voelde zo vreemd. Ik miste de musical al =( eenmaal thuis op de computer gezeten, en huiswerk gemaakt. Ik weet het, het klinkt alsof ik ineens veel huiswerk heb, maar ik moet projecten afkrijgen en ik was nog niet begonnen door de musical. Ik heb daarna gewoon wat tv gezien en een boek gelezen.

Dag 83 dinsdag 11/23/10

Vandaag was het thanksgiving meal op school. Tijdens lunch kregen we kalkoen, puree en een dessert. Gratis ! Het was heel lekker. Daarna heb ik mijn cap and gown for mijn graduation besteld, samen met nog andere senior spulletjes. Na school, naar huis gegaan. Braiden was niet naar school gegaan omdat hij de hele dag moest overgeven. En Teresa voelde zich super super slecht. Ik heb het gevoel dat hier in het huis de griep aan het overheersen is. Ik heb met de kinderen Eragon gezien en daarna gewoon tv tot Curt thuis was. De kinderen hebben dan nog tv gezien, Teresa ging naar de dokter en Curt en ik hebben sequence gespeeld. Echt een cool spel, we hadden het nog nooit eerder gespeeld , maar het is super leuk. Daarna heb ik het internet afgezocht naar mensen die hun spullen verkopen. Teresa en Curt gaan hun truck op zo’n lijst zeten op het internet, zodat meer mensen het zien om te kopen.

Dag 84 woensdag 11/24/10Vandaag geen school, want het is thanksgiving break. Morgen is het thanksgiving. En omdat er veel mensen naar ons huis komen hebben we vandaag gekuist. Dat is wat ik een hele dag heb gedaan. Na het opruimen en kuisen heb op de Wii Fit gespeeld, beetje bewegen e :D meteen daarna heb ik opnieuw naar de afscheidsfilm die mijn vrienden hadden gemaakt gekeken. Tranen in mijn ogen, gemis =(  daarna met Braiden gaan afzetten bij de mama van Teresa en dan rechtstreeks naar een parking waar we hadden afgesproken met een kerel die zijn keyboard verkocht. Ik heb het kunnen overkopen voor 20 euro. Ik ben gewoon geweldig :D eenmaal thuis heel de tijd gespeeld, en daarna  nog de film ‘the killers’ gezien. Hilarisch !! Morgen Thanksgiving !!!!!!

 

Veel leesplezier !


Dag 57 donderdag 10/28/10

Vandaag nog steeds een paar complimentjes gekregen :D joepie !! We hebben niet naar de solo gekeken, maar ik zal de dvd kopen. We kunnen in december naar de musical Wicked gaan kijken. School heeft 45 tickets. De eerste 45 mensen die 33 dollar binnen brengen vanaf maandag hebben een ticket. Ik heb die musical een paar maanden geleden met mama in Londen gezien. Beste musical ever ! Dus natuurlijk ga ik er naartoe !!
De dag vandaag was redelijk speciaal. Het was pep rally. Vanavond speelt het voetbal team (soccer)
hun seizoens finale. En morgen is het de start van de play offs voor football. Mijn school is voor het eerst sinds 16 jaar in de play offs geraakt. Echt geweldig !! We hadden allemaal gezamenlijk lunch, ik ben met Mitch buiten school gaan eten. En in ons laatste uur moesten we allemaal naar de gym, en alle spelers werden voorgesteld, er was een cheerleader dansje en een paar spelletjes. Was leuk om te zien :D na de pep rally tijd voor repetitie.
Na de repetitie naar huis en huiswerk gemaakt. Op 2 november (mijn verjaardag!) zijn het verkiezingen hier; dus voor government heel veel werk. Na twee uur gestopt voor vandaag, en gaan slapen.

Dag 58 vrijdag 10/29/10

Play offs !! Iedereen was opgewonden vandaag en zenuwachtig voor de wedstrijd. Voor de les begon heb ik al mijn spullen in Mitch zijn auto gedumpt. Ik ga vanavond na de game naar een verjaardagsfeest/sleepover. En ik had veel te veel spullen om in mijn locker te steken :D na school had ik repetitie. Na de repetitie kwam de mama van Mitch mij ophalen en bracht mij naar het football veld. Daar stond Makayla op mij te wachten. Het is haar feestje na de game. Ik zette al mijn spullen in haar auto en ging naar het veld. Ben dan bij haar en haar zus gaan zitten en naar de wedstrijd gekeken. We wonnen met 47-26 !! iedereen mega blij :D
Om 22u30 waren we bij het huis van Makayla. Ik was er, Elicia, Danielle, Matti, Becka en Nicole. We hebben een griezelfilm gezien. Ben de naam vergeten, heb de film ook niet gezien want ben in slaap gevallen :p haha

Dag 59 zaterdag 10/30/10

Om 10u30 wakker gemaakt door Elicia =( we hebben dan een speciale soort toast gegeten, cinemon ofziet.. maar het was lekker ! We hebben nummer 2 van de film gezien (er zijn 4 delen), was goor, eng en nachtmerrie wekkend :p een mens dat op een vleermuis lijkt en mensen dood en dan hun lichaamsdelen gebruikt om zichzelf sterker en mooier te maken..  na de film ben ik nog even in slaap gevallen op de zetel. Om 15u kwam Curt mij ophalen. Thuis heb ik wat huiswerk gemaakt. In de avond zijn Curt en Teresa naar een halloween feestje van vrienden gegaan, ik heb gebabysit. De kinderen hebben 2 films gezien en ik heb huiswerk gemaakt en 1 film gezien :p Ben daarna gaan slapen, want was kapot na het feestje.

Dag 60 zondag 10/31/10

Halloween !! Om 10u30 opgestaan en meteen pc aangezet. Ik had een skype afspraak met Anne, Maria en Merel. Het was zo leuk om hen terug te zien en te kunnen praten. We hadden veel te vertellen. Na 2 uur moest ik wel weg, want ik ging naar een halloween/verjaardags feestje. Ik heb mijn costuum aangedaan: kwas een death prom queen. Ik had een lintje, een tiara en een jurk. Teresa heeft mijn gezicht dan wit gemaakt en valse tattoos op mijn arm en nek gezet. Het feestje was van Becky, zij verjaart net zoals mij op 2 november. We hebben ‘bopping for apples’ gedaan, ge hebt ne bak vol water en appels erin, en dan moet ge met uwe mond een appel eruit halen. Dat was super funny ! Daarna hebben we ‘who’s ur mummy’ gespeeld. Er waren 3 ploegen met elk 2 personen. We hadden een toiletrol en we moesten de andere persoon van kop tot teen zo goed mogelijk inwikkelen. Dan moest ge zo snel ge kon naar de zetel lopen. Te grappig voor woorden :p daarna pizza gegeten en dan trick or treat ! Was best leuk, maar koud! Overal kinderen in leuke en enge costuums. Volwassene die proberen de kinderen te laten verschieten. Het was super. En we hadden super veel snoep ! om 8u30 naar huis gegaan, douche genomen en naar bed gegaan.

Dag 61 maandag 11/01/10

 Tijdens eerste uur werd ik de klas uitgeroepen. Ik moest in een camera lachen en wuiven. Dat was voor de announcements morgen, want het is morgen mijn verjaardag !!! haha :D komt dichterbij ! na school was het repetitie tijd, we hebben eerst wat scènes gedaan en daarna nog eens over de liedjes gegaan. Normaal hadden we repetitie tot 18u30, maar ik moest om 18u aan walmart zijn. Dus ik ben om 17u30 vertrokken. Ik moest bij walmart zijn voor een fundraiser voor senior trip. We hebben zoveel mogelijk nodig voor een senior trip te maken. Mensen gingen rond bij huizen en winkels om leeggoed op te halen, en ik en Marianne (uitwisselingsstudente uit zwitserland) staken die in de machines. Gosh, het was enorm veel, we hebben veel geld verzameld. Om 20u kwam curt mij halen. We hebben dan een film gezien en opgebleven tot middernacht. Om stipt middernacht riep Teresa ‘happy B-day !!!’ haha :D eindelijk !!!!

Dag 62 dinsdag 11/02/10

18th BIRTHDAY !!!!!! Mama en oma en bompa hebben vroeg in de morgen gebeld. Ik was nog super moe, en door de telefoontjes bijna te laat op de bus ^^ op de ontbijttafel stond een pot nutella ! eindelijk hebben we er ene gevonden ! ik was super blij :D dernaast stond een verjaardagskaartje. Jeeeej :D op de bus zei iedereen happy birthday. Me very very happy ^^ op school wist iedereen dat het mijn verjaardag was, dank u facebook :D tijdens de announcements kwam mijn video van gisteren op tv, daarna kreeg ik elke seconde een gelukkige verjaardag. En ik heb facebook op mijn gsm, en telkens iemand iets op mijn facebook zet stuurt facebook mij een sms. De hele dag lang was mijn gsm aan het trillen. Best wel funny :D tijdens choir zong iedereen happy birthday for me, en Becky gaf mij een make up tasje vol met make up en nagellak. Sweeeeeet !! na school had ik repetitie tot 19u, wow, leuke verjaardag, right ? om 17u10 belt Teresa mij, ze zei dat ik mijn spullen moest pakken en naar de parking moest komen. Dus ik gin dat zeggen tegen de regisseurs, maai, die ware pissed off. Anyway, i don’t care, Teresa kwam mij ophalen en we zijn zalm gaan eten ^^ daarna thuis wat spelletjes gespeeld en een film gezien. Rustige verjaardag. En ik ben altijd heel blij als ik aftel naar mijn verjaardag, maar ik voelde echt niets vandaag. Ben gewoon een jaartje ouder. Damn, nu haat ik ouderdom toch wel :D zaterdag feest !!

Dag 63 woensdag 11/03/10

En ik ben 18 .. vreemd, volwassen ^^ deze morgen stond ik op, zwaar aant denken.. ik ben 18, volwassen, en heb nog steeds geen flauw idee wat ik wil in mijn leven. Dus ik ben beginnen denken en denken, en ja het deed pijn. Volgende woensdag gaan de exchange students naar Grand Valley State University, ik denk dat het goed zal zijn om eens de amerikaanse unif te bezoeken en misschien schiet mij dan wel te binnen wat ik wil. Wie weet. Anyway, school was simpel zoals altijd. Repetitie was lang zoals altijd :D na school een super grappige film gezien, “get him to the greek”. Te grappig voor woorden, iedereen lag kapot van ’t lachen.

Dag 64 donderdag 11/04/10

Kent ge het gevoel dat wanneer uw alarm afgaat, ge het gewoon afzet en in uw eigen denkt ‘ik ga gewoon voort slapen en niet uit mijn bed gaan’. En dan komt het moment wanneer ge denkt ‘ooh damn, ik moet eigenlijk echt wel naar school’. Wel dat had ik deze ochtend. Met gevolg dat ik mij super hard moest haasten. En wanneer ik dan eindelijk op de bus zat, wou ik dat ik in bed was blijven liggen. Dillema’s, dillema’s.. anyway, ik was de hele dag moe, twas belachelijk. Tijdens repetities ben ik dan ook in slaap gevallen. Ach ja, er zijn zo van die dagen. Eenmaal thuis meteen in bed gekropen. Wat een leven !

Dag 65 vrijdag 11/05/10

Eindelijk vrijdag !! weer enorme schoolspirit. Tweede week van de play offs en we zijn er nog steeds in. Na 16 jaar, een grote prestatie :D dus alle footballspelers kregen cupcakes gemaakt door de cheerleaders. Yummie ! Na school hadden de nonnen geen repetitie, dus met Katie en Beth rondgehangen. We zijn naar Huckleberry’s gegaan, dat is een bar/restaurant. We hebben biljart gespeeld, en op zo’n machinetje met touchscreen en spelletjes erop. We hebben met 3 spelletjes de high score gemaakt !! we waren zeer trots en hadden veel plezier :D daarna naar het footballveld gewandeld. Het was aan het sneeuwen !!! SNOW !!!!!!!!!!!!!! het was super koud, echt abnormaal. De wedstrijd begon. Greenville vs Muskegon. Eerste quarter: greenville 7, muskegon 6. So far, so good. En dan na de tweede quarter was de eerste helft gedaan. Tweede helft was een ramp. Muskegon maakte touchdown na touchdown. Ik denk dat ons football team gewoon opgaf. Na derde quarter begon het hopeloos te worden. Tijdens de vierde quarter kon ge iedereen zien vertrekken. Het was koud, we waren zowiezo verloren, dus wij zijn dan ook maar doorgegaan. Daarna naar een baptist kerk gedaan, de kerk van Beth. We hebben pizza gegeten en biljart gespeeld. Daarna naar wallmart gegaan, geshopt voor chocolade topping voor mijn taart. Daarna naar huis en gaan slapen. No more play offs, no more football ..

Dag 66 zaterdag 11/06/10

PARTY !! Ik moest eerst naar school voor een make up repetitie, om te zien hoe snel ze make up konden doen op 55 mensen. Om 10u begon het en om 11u45 was ik klaar. Dat viel goed mee :D daarna met Katie en Jonah in de McDonalds gaan eten. Daarna naar blockbusters gereden om films uit te zoeken voor vanavond. We hebben er 5 gevonden; whip it, the happening, trick or treat, the shining en zombieland. Ik, Katie en Jonah waren dan bij mijn huis om 13u30. We hebben dan in de tuin een partytent opgezet en alles griezelig versierd. Daarna hebben we met z’n drieën de film ‘whip it’ gezien. Daarna hebben we hamburgers van de gril gegeten en dan kwam de eerste al voor het feest. Marianne was de eerste, zij is een exchange student van Zwitserland. We hebben dan allemaal ons voor de laatste keer verkleed voor Halloween :D Daarna kwamen Elicia, Makayla en Nicole. Na hun kwamen Alec en Cody. Daarna Mitch en Alex. Daarna Beth en Caleb. Daarna Louis en Jose, Jose is een exchange student uit Brazilië. En tot slot Kara. We hebben football gespeeld, karaoke gedaan, kampvuur gemaakt, taart gegeten, en dan met z’n allen “zombieland” gezien. Was best wel funny :D daarna was het al 1u in de ochtend en ging iedereen naar huis. Behalve Makayla, Elicia, Nicole en Marianne, want die bleven slapen. We hebben dan nog ‘the shining gezien’, creepy! Daarna is iedereen in slaap gevallen.

Dag 67 zondag 11/07/10

Om 7u30 wakker geworden want Blake was aan het roepen. Dus hebben we de films trick or treat en the happening gezien. Trick or treat was stom. The happening was best wel goed. Daarna hebben we uno gespeeld, en om 13u gingen Elicia, Makayla en Nicole naar huis. Marianne heeft dan geholpen met de tent af te breken en dan ging zij ook naar huis. Daarna heb ik alles opgeruimd en gestofzuigd. Nadeel aan een feest, het opruimen achteraf =( maar ja :p daarna gewoon een film op de pc gezien, en vroeg gaan slapen.

Dag 68 maandag 11/08/10

Wat een lange dag .. na school met Katie en Jonah naar hun restaurant gegaan, want we hadden repetitie van 19-22u. Dus na school gewoon wat rondgehangen. Jonah moet zijn haar knippen voor de musical, dus we gingen langs een paar kappers, maar niemand had tijd. Jammer :p we hebben dan wat eten gemaakt en een film gezien op de laptop en dan wat op het internet gezeten. Om 17u45 waren we al in school, want Katie haar mama moest ergens anders naartoe. We hebben dan government huiswerk gemaakt. En dan was het eindelijk tijd voor de repetitie. Het was een act and sing repetitie. Wat wil zeggen dat wij de zin voor een lied zeggen en acteren en dan het lied zingen, zodat het orkest weet wanneer het moet beginnen spelen enz. Was best wel leuk. Na de repetitie heeft Katie mij thuis afgezet en ben ik meteen gaan slapen.

Dag 69 dinsdag 11/09/10

Iedereen was zo moe vandaag, stomme late repetitie van gisteren! Ik had echt moeite met wakker te blijven tijdens de lessen. Na school was er repetitie tot 19u. Ik heb geslapen en Katie maakte mij wakker wanneer ik op ’t podium moest. Ik haat het als ik zo moe ben, verpest de hele dag! Na de repetitie met Katie naar huis gegaan, Curt kwam mij ophalen. Teresa was naar een soort van ziekenhuis want de medicatie die ze had, maakt haar heel ziek. Dus ze moesten checken welke beter zou zijn en wat voor effect het op haar zou hebben. Dus ze zal daar een tijdje moeten blijven. Hopelijk kan ze daar weg voor vrijdag, want vrijdagavond heeft ze haar openingavond voor haar toneelstuk van Robin Hood. Ik heb een paar kaartspelletjes met Curt gespeeld en dan gaan slapen, ik had het nodig.

Dag 70 woensdag 11/10/10

Vandaag was het een speciale dag voor exchange students. We gingen naar Grand Valley State University. Die hadden een speciale international day. Alle uitwisselingsstudenten uit de buurt gingen daar naartoe. We moesten eerst 45 minuten rijden met de schoolbus, en dan kwamen we aan. Het was immens groot, en super mooi. Iedereen onder de indruk. We moesten dan naar het hoofdgebouw, waar een cinema was ! We kregen ontbijt en moesten wachten tot elke school er was. Daarna riepen ze elke land aanwezig af en moest ge opstaan als ge van dat land kwam. Er was nog een ander meisje uit België, van Brussel. Was wel cool. We hebben dan een hele uitleg gekregen over hoe ge als exchange student naar een Amerikaanse universiteit kunt gaan. Daarna werden we opgedeeld in groepen, en kregen we een rondleiding over de campus. We hebben dan verschillende afdelingen bezocht, en de kamers die ze verhuren. Ge hebt zowiezo een kamergenoot, maar ge kunt kiezen of ge enkel slaapkamer wilt, of met een badkamer, of met badkamer en keuken. Kamers waren redelijk klein, maar alles zag er zo tof uit. Daarna hebben we lunch gekregen en kwamen er 4 exchange students die op die unif zaten praten over hun ervaringen. Klonk super leuk !!!! Ik heb dan nog snel een trui van de universiteit gekocht. Daarna zijn we terug naar school gereden, en hebben we rondgehangen in de lobby. Daarna was school gedaan, en moest ik naar de repetitie. Zelfs de repetitie was leuk, waarschijnlijk gewoon omdat ik zo goed gezind was na de uitstap :D na school de hele uitleg aan Curt gedaan en dan gaan slapen. Wat een geweldige dag !

Dag 71 donderdag 11/11/10

Wapenstilstand in België. En ik moest naar school =( ik had mijn trui van Grand Valley aan, en iedereen vond het super mooi en cool. Yeeeey :D de repetitie vandaag was met costuums. Ik viel over mijn lang nonnenkleed :D hahaha! En Beth zei ‘hoe langer ik deze kledij draag, hoe meer ik het overweeg’. Iedereen lag kapot van ’t lachen! Na de repetitie met Curt gaan winkelen. En dan thuis meteen gaan slapen.

Dag 72 vrijdag 11/12/10

Deze ochtend gingen we naar de bushalte, en de bus reed gewoon voorbij. Vertraagde niet, én was 4 minuten te vroeg !! Dus we zijn terug naar huis gegaan en ik ben terug gaan slapen. Om 8u15 ben ik dan opgestaan, Braiden en Aris waren net op hun bus naar school. Dus kon Curt mij naar school brengen. Dag ging zoveel sneller voorbij wanner ge laat op school komt :D de repetitie ging ook heel goed. Na de repetitie kwam Curt mij en Katie ophalen, we zijn dan naar het toneelstuk van Teresa gaan zien. Zij was vandaag om 12u30 uit het ziekenhuis gegaan, wat een geluk. Het toneelstuk was heel saai, maaaar Teresa was geweldig! Daarna naar huis wat spullen gaan ophalen en dan met Katie naar huis gegaan. We  hebben daar ‘meet the fockers’ gezien en dan gaan slapen.

Dag 73 zaterdag 11/13/10

Om 6u45 maakte Katie haar mama ons al wakker, want we moesten naar het restaurant. Daar heb ik geholpen met de voorbereidingen voor lunch enz. Daarna hadden we repetitie van 12u-19u. Het was met make up vandaag en met licht en decor. Was best wel cool. Daarna zijn we met de familie in de pizza hut gaan eten. En daarna gaan winkelen. Na het winkelen hebben we thuis nog een film gezien, maar ik ben halverwege gaan slapen, want ik was kapot !